Search found 168 matches

by Muze
Sun Sep 30, 2018 8:32 pm
Forum: Max For Live
Topic: Max 8 Released
Replies: 7
Views: 669

Re: Max 8 Released

Oh well tried it anyway and it seems to work in Live 10.
by Muze
Sun Sep 30, 2018 2:48 pm
Forum: Max For Live
Topic: Max 8 Released
Replies: 7
Views: 669

Re: Max 8 Released

So will this also update M4L in Live 10 Suite?
by Muze
Tue Jul 03, 2018 7:46 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Is it possible to record output of Roli Equator as audio ?
Replies: 12
Views: 1576

Re: Is it possible to record output of Roli Equator as audio ?

I did, I assumed the recording to midi would be complicated because of the MPE stuff and Live not fully supporting some aspects of midi, hence the request to record direct to audio. I just didn't think that would be any different from how it works with other plugins.
by Muze
Mon Jul 02, 2018 8:03 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Is it possible to record output of Roli Equator as audio ?
Replies: 12
Views: 1576

Re: Is it possible to record output of Roli Equator as audio ?

So is Equator not a plugin? EDIT ok says here it's a plugin https://roli.com/products/software/equator-synth any plugin can be recorded straight to audio in Live, just by routing the plugin track output to an audio track input, why would it be any more complicated for Equator? Equator setup is slig...
by Muze
Sun Jul 01, 2018 7:34 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Is it possible to record output of Roli Equator as audio ?
Replies: 12
Views: 1576

Re: Is it possible to record output of Roli Equator as audio ?

So is Equator not a plugin?

EDIT ok says here it's a plugin

https://roli.com/products/software/equator-synth

any plugin can be recorded straight to audio in Live, just by routing the plugin track output to an audio track input, why would it be any more complicated for Equator?
by Muze
Tue Jun 26, 2018 9:20 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: 2 keys that are not working in Live
Replies: 3
Views: 873

Re: 2 keys that are not working in Live

Hi, I am having an issue with a keyboard where there are are 2 keys that are not working in Live, Could you please help? When I hit one of these keys in Live, there is no sound at all. It does trigger an orange flashing light near the top right corner of the screen to the left of the MIDI button (a...
by Muze
Sat Jun 16, 2018 5:17 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

Yes pretty much now - would be nice if Live could support the folder structure aupresets are in though instead of just lumping all patches into one long list (for example with Padshop I can't tell which patch belongs to which bank it's so huge)
by Muze
Fri Jun 15, 2018 10:08 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

I think the scan is not updating aupresets that have already been scanned once, even if in a different version. But that suggested a solution. Since I had added both AUPreset locations to Places in the first release of 10 because it had that AUpreset bug they had already been scanned so were being i...
by Muze
Fri Jun 15, 2018 9:06 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

Think I managed to confirm that theory, the presets I saved earlier were using the Live 10.2 release, they show in the User Library there. Now I just opened the latest beta and they are not showing in the User library even though I can literally open it in Finder from Live and see them there. So for...
by Muze
Fri Jun 15, 2018 8:35 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

I've had time to try saving an aupreset to my user library now - that shows there but then so do other aupresets in that part of the browser (ie Places) but it still doesn't make them show opening out the dropdown arrow next to the plugin itself. I think there is something not happening that should ...
by Muze
Fri Jun 15, 2018 8:29 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

They are not sure yet, I was under the impression though that other people also have this problem, at least they tell me they can replicate it. So I don't think it's quite as localised to my computer as that. tbh the whole point of starting this thread was to see if others are experiencing the probl...
by Muze
Fri Jun 15, 2018 10:20 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

~/Library/Audio/Presets for user, and Library/Audio/Presets for factory, these are the default system preset locations and Live 9 sees them fine so L10 should too. However I can try saving a couple of presets into the Live user library just to see what happens (but that won't help with accesing fact...
by Muze
Fri Jun 15, 2018 7:12 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

Yeah that was one of the first things I'd checked. I hadn't changed anything from default but now have both preset folders set to Read/Write for all users to err on the side of caution but makes no difference. Also ran an error check of the HD and have turned AU support on and off several times and ...
by Muze
Wed Jun 13, 2018 7:03 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

I'm pleased it's working for you but it isn't for me and several other people have reported this is still an issue, both this time round and in the previous thread when it was first identified. Since that's the case I reported it in the beta forum and it's now been confirmed. Obviously it doesn't af...
by Muze
Tue Jun 12, 2018 8:39 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: aupresets still broken in 10.02
Replies: 34
Views: 1603

Re: aupresets still broken in 10.02

So I take it that no one is actually able to get aupresets loading the proper way in Live 10?