Search found 26 matches

by katmeho
Sat Jan 05, 2008 8:55 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Live and the Axiom 25 keyboard, Emergency question
Replies: 7
Views: 2419

From support: Please make sure you have activated "Remote" in Live´s Midi/Sync preferences for the Axiom´s input port. Furthermore, please download our Axiom tutorial, it will guide you through setting up your Axiom for the use with Live: http://www.ableton.com/_common/downloads/packs/50/axiom_tutor...
by katmeho
Tue Jan 01, 2008 1:54 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 7: Axiom 25 transport & device mapping not working
Replies: 5
Views: 1475

I just got it to work. Turn Sync and Remote options on once you have mapped the MIDI controller in the preferences menu. Then you can click the MIDI icon in the set, hit or twist a parameter and it will assing itself to the option...
by katmeho
Tue Jan 01, 2008 1:36 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Live and the Axiom 25 keyboard, Emergency question
Replies: 7
Views: 2419

any luck in getting this to work with Live 7? Doesnt work for me with the new axiom for me
by katmeho
Tue Jan 01, 2008 1:33 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 7: Axiom 25 transport & device mapping not working
Replies: 5
Views: 1475

Im having the same damn issue...

I can get things to play easily, but cannot map trigger pads or the knobs from the axiom to anything in Live...help
by katmeho
Tue Jun 11, 2002 3:58 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Next Patch available?
Replies: 8
Views: 3349

Alex at ableton already knows about all of my issues. I was told that Ableton will have a fix for Windows 2000/xp using the EMI 26 this week, but I havnt seen anything come out yet. I have finally gotten my laptop to work properly with the onboard soundcard, so the EMI is about 2 seconds from gettin...
by katmeho
Thu May 30, 2002 3:49 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Next Patch available?
Replies: 8
Views: 3349

Yeah, mine is not working well with ASIO drivers, and I know that ableton has been working hard on perfecting integration of the software w/ all sorts of different hardware profiles. Perhaps a new patch will help me out....
by katmeho
Thu May 30, 2002 5:22 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Next Patch available?
Replies: 8
Views: 3349

Next Patch available?

Any news on another patch release for Live 1.5?
Any estimated date? Maybe drop us a teaser of what bugs ableton is working on??? :)

Thanks....
by katmeho
Thu May 30, 2002 5:17 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Anyone w/ a EMI 26 config that works???
Replies: 0
Views: 1063

Anyone w/ a EMI 26 config that works???

Using dirx audio drivers because I got feed up with ASIO and my EMI 2/6, but I really would like to have mulitple outputs.

Anyone have a hardware config (buffer setting) that works well??

Sony Vaio
Win XP (tweaked to hell with perf recommendations)
PIII 1.13
512 MGHZ RAM


Thanks
Matt
by katmeho
Fri May 24, 2002 2:51 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Win 2000 or Win XP
Replies: 2
Views: 1587

Win 2000 or Win XP

After some good feedback on my previous post, I now want people to chime in on this: Which works better for running live, Windows 2000 Professional or Windows XP (home or Pro)??? Im currently running win xp home, and think that maybe I may be able to get better performance from windows 2000, but Im ...
by katmeho
Fri May 24, 2002 1:28 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: *Thinking of buying Ableton and selling decks, advice?*
Replies: 17
Views: 3941

I just would never ditch my decks....doesnt help that I cant get live to work well enough where I would gig w/ it. Too many little hiccups and audio noise shit coming through. I have a EMI26 too and that doesnt help. More power to finding a way to be different that just the average plate spinner tho...
by katmeho
Fri May 24, 2002 1:16 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Can anyone get this damn thing to work right?
Replies: 4
Views: 2189

Can anyone get this damn thing to work right?

I mean, does anyone have Live 1.5 working properly? I have been fucking around w/ system optimization, updates, ASIO vs. mme/dx and all that and I still cant get Live to just play one of my tracks w/out some sort of regular hiccup or dropout (like every 16th bar) happening sometime during the sessio...
by katmeho
Fri May 24, 2002 1:01 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: *Thinking of buying Ableton and selling decks, advice?*
Replies: 17
Views: 3941

never sell your fucking decks! Ever :evil:
by katmeho
Mon Apr 08, 2002 6:23 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Headphone monitoring solutions / 828
Replies: 1
Views: 2095

Hi,
heres my setup
Live on Sony Viao out to Emagic EMI 2.6, where all 6 outs are routed to a Mackie CFX12, then I use one pair of the EMI routed to the heaphone port on the Mackie, and thats my que bus...

Best
by katmeho
Thu Mar 28, 2002 5:07 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: Crossfader
Replies: 1
Views: 2074

Even better, have the crossfader assignable, and then allow you to make groups, so so you can cross fade track 1 & 4 into tracks 2 & 7... that would be pissed.
by katmeho
Fri Mar 22, 2002 3:39 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: problems while reading audio data!!????!!!!???
Replies: 2
Views: 2429

I have the same problem. Its a bug w/ live.
Just open up your samples in another sound editor, like sound forge, and then "save as"
Load up the newly saved file and your all set. It sucks I know, but it works...