Search found 9 matches

by Oortha
Wed Apr 02, 2008 10:48 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Severe glitching
Replies: 8
Views: 1490

so any idea how to fix this glitch? it's a bloody nightmare! can u revert back to the previous security version?
by Oortha
Wed Apr 02, 2008 8:37 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Severe glitching
Replies: 8
Views: 1490

Severe glitching

suddenly - with or without external soundcard operating, live does not function without severe glitching from the word go. the cpu is higher tho not through the roof. the only current change to my mac was a recent and seemingly standard security update - anyone help?
by Oortha
Thu Jan 04, 2007 5:48 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: POINTLESS AUTOMATION?!
Replies: 10
Views: 2198

very sure. but it refuses to behave. ive now just had to delete the entire midi map in order for my automation to actually be recognised.
by Oortha
Thu Jan 04, 2007 2:26 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: POINTLESS AUTOMATION?!
Replies: 10
Views: 2198

no MIDIYoke is installed.
the button appears to turn back to red every time the playback passes another automation dot on the arrangement. when moving across a red automation line it stays red until again, it hits another dot...
by Oortha
Wed Jan 03, 2007 6:29 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: POINTLESS AUTOMATION?!
Replies: 10
Views: 2198

yes nice one. but. after turning the red lines button off so the automation works, as i begin to play back the arrangement the red button comes back on again. and then again! and on some occassions just refuses to be turned off!?
by Oortha
Wed Jan 03, 2007 6:48 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: POINTLESS AUTOMATION?!
Replies: 10
Views: 2198

POINTLESS AUTOMATION?!

Im recording from the clip view in to the arrangement. as i record i modulate certain parameters via a midi controller. once finished and i wish to tweak such automations manually, all those i have controlled via midi are brown automation lines instead of red and they become unread and pointless in ...
by Oortha
Thu Oct 12, 2006 6:27 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: WHERE'S THE CLIP REVERSE BUTTON GONE ON 6?
Replies: 1
Views: 565

WHERE'S THE CLIP REVERSE BUTTON GONE ON 6?

upgraded to 6. went to reverse a clip and alas the appropriate button was not there!?
anyone help?
by Oortha
Wed Aug 23, 2006 4:07 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: M-AUDIO TRIGGER FINGER PROBLEM
Replies: 8
Views: 1935

ok sorted out that little problem and can now assign accordingly - except with the trigger finger pads which if i for example assign a pad to turn an effect on and off the effect simply flashes on then off again immediately. is it something in my preferences to be sorted or do i look to the trigger ...
by Oortha
Mon Aug 14, 2006 10:03 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: M-AUDIO TRIGGER FINGER PROBLEM
Replies: 8
Views: 1935

M-AUDIO TRIGGER FINGER PROBLEM

I have an intel mac running osx 10.4.7 and an m-audio trigger finger that doesnt want to assign itself via midi message to any of the controls in ableton. Was advised it was a usb power issue so i purchased a mains powered usb hub but still no luck. Have tried to download a new driver from the m-aud...