Search found 8 matches

by svw24
Wed Nov 22, 2006 9:27 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Switched from Sonar 6 to Ableton 6
Replies: 4
Views: 1641

That's what we need - AVATARS!!! I'd have a cute little puppy as an Avatar Yeah a puppy with a very bad breath 8) I read that as well Interesting though - never used Sonar but I have a feeling how we perceive sound could be related to how we see and use a particular program but in the end all the s...
by svw24
Wed Nov 22, 2006 9:16 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Switched from Sonar 6 to Ableton 6
Replies: 4
Views: 1641

Adonis wrote:That's what we need - AVATARS!!!

I'd have a cute little puppy as an Avatar
Yeah a puppy with a very bad breath 8)
by svw24
Wed Nov 22, 2006 9:08 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Switched from Sonar 6 to Ableton 6
Replies: 4
Views: 1641

Switched from Sonar 6 to Ableton 6

i'm very happy with the switch, after hearing that the ableton engine was allot clearer.

check out the discussion on the cakewalk forum :)

http://forum.cakewalk.com/tm.asp?m=909494
by svw24
Fri Nov 03, 2006 5:09 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Cannot turn on Multicore and it is a multicore processor.
Replies: 15
Views: 4044

bump :(
by svw24
Fri Nov 03, 2006 5:08 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Can't turn"ON" Multi processor support in LIVE6 pr
Replies: 16
Views: 4107

bump :(
by svw24
Thu Nov 02, 2006 7:10 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Can't turn"ON" Multi processor support in LIVE6 pr
Replies: 16
Views: 4107

dave dominey wrote:ok this is worrying 8O

exactly what processor is this happening with?

ive just ordered a lappy with one of these .... Centrino Duo T2400

will dual core work with this or have i been a stupid head :roll:

Well its kinda Russian roulette :( so if you are lucky it works!
by svw24
Thu Nov 02, 2006 6:36 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Cannot turn on Multicore and it is a multicore processor.
Replies: 15
Views: 4044

Hey guys, i have the same problem as the topicstarter.... anyone got a fix ?

Reinstall doesn't help a thing.

I have a Pentium 4 3.2 Ghz and i do see 2 3.2 Ghz processors in the Device Manager :(

Anyone got a clue ?
by svw24
Thu Nov 02, 2006 6:33 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Can't turn"ON" Multi processor support in LIVE6 pr
Replies: 16
Views: 4107

Hey guys, i have the same problem as the topicstarter.... anyone got a fix ?