Search found 66 matches

by Gaubie
Tue Jun 19, 2012 3:19 am
Forum: Link your Music
Topic: My first self-released EP
Replies: 0
Views: 158

My first self-released EP

Been a user since Live 5. It is also the first DAW i learned. My goal was to make an album before retiring my first machine, a PPC iBook G4. I did this in order to justify buying a newer one, cause i was sick of myself for blaming old technology for not getting stuff done. I figured if i cannot make...
by Gaubie
Fri Oct 28, 2011 2:26 am
Forum: Link your Music
Topic: Some Dub Techno
Replies: 4
Views: 408

Re: Some Dub Techno

Yes i really like the textures..nice
by Gaubie
Fri Oct 28, 2011 2:17 am
Forum: Link your Music
Topic: An industrial song with lyrics
Replies: 0
Views: 182

An industrial song with lyrics

I'm finally getting better at mixing. Sounds much better then the stuff I posted here a few years ago :)
Free download too.

http://soundcloud.com/gaubie/preying
by Gaubie
Wed Mar 02, 2011 1:38 am
Forum: Link your Music
Topic: Just a quickie (remix that is..)
Replies: 0
Views: 183

Just a quickie (remix that is..)

I spent way too much time on a track only clocking in at 54 seconds, :-p

http://soundcloud.com/gaubie/silly-love ... ubie-remix
by Gaubie
Thu Jan 06, 2011 7:07 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Clicks and Buzz when recording Audio
Replies: 2
Views: 292

Re: Clicks and Buzz when recording Audio

You know, I use to have a 410 until it stopped working after a short life. I know you said you messed with all sorts of buffer setting, but mine ONLY worked within a variable 2-4 increments in the buffer settings! my setup was similar to your, with only one other track playing in live while recordin...
by Gaubie
Thu Jan 06, 2011 5:52 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Just upgraded but I don't see Operator
Replies: 6
Views: 536

Re: Just upgraded but I don't see Operator

Problem has been resolved

Support was able to go back and find my Operator serial and placed it back into my account. I simply need to re-authorize.
Thanks again
by Gaubie
Thu Jan 06, 2011 3:43 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Just upgraded but I don't see Operator
Replies: 6
Views: 536

Re: Just upgraded but I don't see Operator

Thank you for your response.

Yes I did purchase Operator with Live 5.
No the liscense does not show when I log in. It only shows for my recent download of 8.
Yes I have been corresponding with tech, thanks again.
by Gaubie
Wed Jan 05, 2011 4:15 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Just upgraded but I don't see Operator
Replies: 6
Views: 536

Re: Just upgraded but I don't see Operator

ok let me get this straight. Even tho I purchased operator back since I had Live 5, I now need to repurchase?
by Gaubie
Tue Jan 04, 2011 6:50 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Just upgraded but I don't see Operator
Replies: 6
Views: 536

Just upgraded but I don't see Operator

I cannot remember whether or not I had to purchase Operator back in the day.

I just upgraded from 7 to 8 and I don't see it in the instruments browser anymore.
However, I do see that an Operator live pack was installed, which leads to my confusion.

Thanks-Bert
by Gaubie
Mon Dec 13, 2010 5:52 am
Forum: Live 8.3.x Beta
Topic: Must disable and enable output sync to clear problem
Replies: 4
Views: 1086

Re: Must disable and enable output sync to clear problem

[Edit] I discovered that restarting my computer actually resolves the problem for a while, not disabling and reactivating sync as originally stated in my post. I should note that the problem occurs only with the IAC buss. Also, sync output from live is stable. Live just won't receive MIDI. Live's MI...
by Gaubie
Thu Dec 02, 2010 4:03 am
Forum: Live 8.3.x Beta
Topic: Must disable and enable output sync to clear problem
Replies: 4
Views: 1086

Re: Must disable and enable output sync to clear problem

Hi Amaury,
It is but on a different port. I forgot to post this snap shot of my configuration last night.
(Those things happen when ignore my alarm to take breaks :oops: )

http://dl.dropbox.com/u/15940221/MIDI%20Pref.jpg
by Gaubie
Wed Dec 01, 2010 4:47 am
Forum: Live 8.3.x Beta
Topic: Must disable and enable output sync to clear problem
Replies: 4
Views: 1086

Must disable and enable output sync to clear problem

I use Live to send sync via IAC. If closing Live without disabling output sync from the MIDI preference dialog; when launching a Live again, Live's MIDI tracks do not receive MIDI from the other IAC port even though the MIDI track IN indicator flashes in the upper left hand corner. (Note that the ab...
by Gaubie
Tue Nov 02, 2010 1:12 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Tempo mapping: small adjustment yet large value change
Replies: 2
Views: 327

Re: Tempo mapping: small adjustment yet large value change

Thank you. I never notices those fields on the MIDI panel. I hadn't noticed until now that I can expand the panel view. That solved the problem.
by Gaubie
Mon Nov 01, 2010 6:34 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Tempo mapping: small adjustment yet large value change
Replies: 2
Views: 327

Tempo mapping: small adjustment yet large value change

I have successfully controlled the tempo in the past with my uc-33. I can remember being able to make adjustments of less than a whole number with a knob mapped to it. It may have been Live 5. Now it jumps with the smallest increment of about - or = 15 BPM. I'm currently using LIve 7. Is there a set...
by Gaubie
Wed Jun 16, 2010 3:35 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: operator sound design question
Replies: 2
Views: 305

Re: operator sound design question

Found it! Thanks :)