Search found 65 matches

by megahurt
Fri Nov 03, 2017 3:35 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: STILL NO COMPING?!
Replies: 74
Views: 31098

STILL NO COMPING?!

For fucks sake... version 10 and still no comping?
by megahurt
Sun Nov 01, 2015 10:33 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: Ableton 9 - Rewire Slave - 3rd party of plugins (again)
Replies: 7
Views: 1889

Re: Ableton 9 - Rewire Slave - 3rd party of plugins (again)

I guess this is old, but I just ran into this issue... Live 9.2.3 ReWired into Pro Tools 12.2.1. Native Instrument plugin's running in Live, but won't load. If the instruments in Live won't load when ReWired into Pro Tools... what is the point of even being able to do this? Is there any way to make ...
by megahurt
Wed Jan 19, 2011 11:05 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: BT's Stutter Edit is out
Replies: 129
Views: 18769

Re: BT's Stutter Edit is out

Thank god I blah blah blah'd this rather than paying. No automation totally sucks. They really need to fix that.
by megahurt
Tue Dec 07, 2010 9:17 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: HOW TO: build a drum kit from samples?
Replies: 2
Views: 774

HOW TO: build a drum kit from samples?

I know this is probably really simple... I have a drum loop. I drop it in, warp it, and can slice to midi. What I really want to do is just save the kick and snare (along with effects) into one tidy little drum rack instrument that I can drop into any session as a MIDI instrument. I've tried it a co...
by megahurt
Mon Jun 14, 2010 8:27 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: > HELP! Why is my tempo being changed?!
Replies: 11
Views: 1273

Re: > HELP! Why is my tempo being changed?!

Please send us your Log.txt to check if there´s a problem with your installation. The Log.txt file can be found in following location: •Mac OS X: /User/Library/Preferences/Ableton -> Christian Also, please give us more details about your setup (audio interface, driver type, used sample rate setting...
by megahurt
Fri Jun 04, 2010 9:08 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: > HELP! Why is my tempo being changed?!
Replies: 11
Views: 1273

Re: > HELP! Why is my tempo being changed?!

H20nly wrote:Sounds like a Pro-Tools issue :twisted:
Aside from the fact that audio from everywhere else imports and plays fine in Pro Tools.
by megahurt
Fri Jun 04, 2010 3:38 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: WTF ABLETON!?
Replies: 4
Views: 657

Re: WTF ABLETON!?

Here is my issue:
http://forum.ableton.com/viewtopic.php?f=2&t=143699

When I finally did get through the the support line, the response I got was "Hmm, that's weird. I don't know." WELL WHO THE FUCK SHOULD I ASK, DUDE!?
by megahurt
Thu Jun 03, 2010 6:43 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: WTF ABLETON!?
Replies: 4
Views: 657

WTF ABLETON!?

Call the tech support line now and see what happens:

U.S. technical support line
tel: 1-646-723-4572
Available Monday - Friday 12:00pm to 4:00pm EST

And wow, a whopping FOUR hours of availability? Don't go out of your way or anything.

This is super frustrating.
by megahurt
Wed Jun 02, 2010 11:47 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: > HELP! Why is my tempo being changed?!
Replies: 11
Views: 1273

Re: > HELP! Why is my tempo being changed?!

It could be a samplerate issue - does the file also playback slower when re-imported into Live? Best, Christian It seems to playback at the right speed in Live (once I turn off the warping). But way slow in Pro Tools. I've tried exporting at different sample rates, new settings in Pro Tools, etc. T...
by megahurt
Mon May 31, 2010 3:46 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: > HELP! Why is my tempo being changed?!
Replies: 11
Views: 1273

Re: > HELP! Why is my tempo being changed?!

this is killing me.
by megahurt
Sun May 30, 2010 11:09 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: > HELP! Why is my tempo being changed?!
Replies: 11
Views: 1273

> HELP! Why is my tempo being changed?!

I have a song in Live set at 175. It plays fine.

When I export, the file I'm given is considerably slower.

I've done this for years and never ran into this issue. Whet the hell is going on?!
by megahurt
Mon Oct 19, 2009 4:53 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: > anyone using Axiom Pro and Native Instruments in Live?
Replies: 5
Views: 832

Re: > anyone using Axiom Pro and Native Instruments in Live?

And you are doing this specifically with NI instruments (Kore, Komplete, etc)?

It isn't working for me.
by megahurt
Thu Oct 15, 2009 2:57 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: > anyone using Axiom Pro and Native Instruments in Live?
Replies: 5
Views: 832

> anyone using Axiom Pro and Native Instruments in Live?

I'm not having much luck with that combination right now.

Anyone else using this stuff?