Search found 4 matches

by tnaf
Fri Aug 30, 2013 8:37 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Live 9 and kapture problem
Replies: 8
Views: 959

Re: Live 9 and kapture problem

same hheeerrreeeeeeee......

Live 9.0.5 / 64-bit
by tnaf
Tue Aug 27, 2013 12:56 am
Forum: Push discussion
Topic: Disable buttons on PUSH for safe stage use
Replies: 1
Views: 633

Disable buttons on PUSH for safe stage use

When Push is in standard mode ( not User mode ), is there any way to disable certain buttons, simply to make it a safe live device. While performing on a large stage, the last thing I want is to accidentally press 'Duplicate' and have the session lag for a split second while it clones a track, causi...
by tnaf
Thu Jun 27, 2013 1:00 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Ableton Live touring MIDI tech WANTED!
Replies: 1
Views: 256

Ableton Live touring MIDI tech WANTED!

Perhaps an odd place to post such a thing, but we're a band on the lookout for a touring tech with experience in the Ableton / MIDI world. After someone that's willing to tour throughout 2013-2014 in all major territories. Role would include being responsible for all stage electronics, Ableton rig, ...
by tnaf
Wed Mar 20, 2013 12:06 am
Forum: Live 9.0.x beta
Topic: [46664075] Amp not functioning in ReWire mode
Replies: 1
Views: 703

[46664075] Amp not functioning in ReWire mode

I have a session with multiple tracks being sent to a Track In, which has Amp running on it. It sounds amazing... if you're running Live as a master. If you then have another host, and run Ableton as a slave, all of a sudden Amp does not react. It shows that it's on and active, but the audio passing...