Search found 6 matches

by stemingway
Mon Jul 25, 2016 11:38 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Jack audio for Windows 10 / Recording brower audio
Replies: 1
Views: 517

Jack audio for Windows 10 / Recording brower audio

When I had a macbook I used the Soundflower app to send audio from google chrome to Live, but I have since switched to a PC running Windows 10. I've been told Jack is a good app for routing audio but I can't find any good setup guides. I simply want to record audio from a web browser and send it to ...
by stemingway
Fri Jan 01, 2016 1:45 am
Forum: Tips & Tricks
Topic: Blurry or pixilated text in Ableton Live
Replies: 11
Views: 5799

Re: Blurry or pixilated text in Ableton Live

This worked great except now everything is too small even after I changed the zoom display to 200%. The preferences are so small they're pretty much unreadable too.

Any tips for keeping the crispness but making everything normal sized?
by stemingway
Sat Apr 06, 2013 11:06 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: MPD32 Note Repeat slightly out of sync
Replies: 2
Views: 208

Re: MPD32 Note Repeat slightly out of sync

Welp, never mind. Just went to preferences and messed with the sync delay of the MPD's output.
by stemingway
Sat Apr 06, 2013 10:54 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: MPD32 Note Repeat slightly out of sync
Replies: 2
Views: 208

MPD32 Note Repeat slightly out of sync

I've checked this forum and google extensively, but can't find a solution.

I set the MPD's clock to external, but when I switch on note repeat, all the notes are slightly off beat, like they were all nudged or something. I tried adjusting the swing amount but that didn't change anything either.
by stemingway
Wed Mar 20, 2013 1:57 pm
Forum: Max For Live
Topic: LFO won't work
Replies: 3
Views: 325

Re: LFO won't work

Oh wow, I feel like an idiot. Thanks, man
by stemingway
Wed Mar 20, 2013 1:32 pm
Forum: Max For Live
Topic: LFO won't work
Replies: 3
Views: 325

LFO won't work

I'm new to Ableton and just started using Live 9, but when I go into the Max for Live option and try applying the LFO audio effect to anything, it doesn't work. I've tried almost every other max for live preset and they work just fine. Am I missing something here?