Search found 16 matches

by Vors
Tue Dec 20, 2011 2:03 am
Forum: Max For Live
Topic: Max API devices lose target after reloading set.
Replies: 9
Views: 1070

Re: Max API devices lose target after reloading set.

Any news on this bug?
by Vors
Sun Dec 04, 2011 6:50 pm
Forum: Max For Live
Topic: Max API devices lose target after reloading set.
Replies: 9
Views: 1070

Re: Max API devices lose target after reloading set.

I've yet to install max 6, it's broken in 5
by Vors
Tue Nov 29, 2011 1:00 am
Forum: Max For Live
Topic: Max API devices lose target after reloading set.
Replies: 9
Views: 1070

Max API devices lose target after reloading set.

Not sure which version of Live this started in, but I just recently realised that none of my recent sets load with any targets set for the max API LFO devices etc. Currently using latest beta 8.2.7b3, noticed first in 8.2.7. Also loading sets in earlier versions does not fix the problem. Any saved r...
by Vors
Tue Sep 06, 2011 6:34 pm
Forum: Live 8.3.x Beta
Topic: 64 bit Native Support - Ableton Unable To?
Replies: 47
Views: 16197

Re: 64 bit Native Support - Ableton Unable To?

I'm getting at least one crash every hour, sometimes more. "Out of memory" mainly. 32bit addressing just doesn't cut it any more.

+1
by Vors
Mon Feb 15, 2010 5:46 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Slow livepack install on Windows 7, Ableton 8.0.5
Replies: 7
Views: 1137

Re: Slow livepack install on Windows 7, Ableton 8.0.5

This is still a problem for me, any progress?
by Vors
Mon Feb 15, 2010 5:44 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live trashed my set whilst saving/closing
Replies: 3
Views: 253

Re: Live trashed my set whilst saving/closing

Using Live 8.1.2b4 on Windows 7 x64... Yeah, I know it's a beta, but it seemed to fix a probelm where live was crashing while moving stuff about. Anyway, I've seem to have managed to solve the problem by dragging the parts out of the live set from the browser. If you still want me to send the corrup...
by Vors
Fri Feb 12, 2010 8:35 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live trashed my set whilst saving/closing
Replies: 3
Views: 253

Live trashed my set whilst saving/closing

Live freezes completely when loading it. Can someone fix it? - really important :(
by Vors
Fri Nov 13, 2009 7:29 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Bunch of issues
Replies: 1
Views: 271

Bunch of issues

On windows 7 64bit. Live 8.09. Looks like copying a frozen track from within a live set (als) to the current project crashes live, just tried it with the acid pauli drum kit. Unfreezing the track saving the set and then copying the track works fine. Cannot register (some?) plugins in Live on Windows...
by Vors
Thu Nov 05, 2009 10:27 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: Default location for alp files
Replies: 0
Views: 134

Default location for alp files

Everytime an ALP file is installed, ableton asks for the location, doesn't that kinda defeat the object? It would be quicker for me to drag a bunch of folders into a location rather than double click then choose the same destination every time... or am I missing something?
by Vors
Thu Nov 05, 2009 10:09 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Slow livepack install on Windows 7, Ableton 8.0.5
Replies: 7
Views: 1137

Re: Slow livepack install on Windows 7, Ableton 8.0.5

Same problem here, everytime I update, it takes about an hour and a half after installing to upgrade the library, really breaks the flow...

...oh wait did you fix it in 8.09 or is it just updating less stuff??
by Vors
Thu Nov 05, 2009 10:04 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: Longer delay time (ms) on the simple delay
Replies: 0
Views: 117

Longer delay time (ms) on the simple delay

300ms isn't long enough, should take 2 seconds to code (and 2 seconds to break everyones live sets.. ok then how about an advanced delay)...
by Vors
Thu Nov 05, 2009 9:57 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: Automation With Exponential Curves.
Replies: 12
Views: 2206

Re: Automation With Exponential Curves.

Please add this soon, it's basically done with the volume automation, why not with everything else?
by Vors
Sun Jun 21, 2009 8:46 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live won't play a sample after transpose in arrangement view
Replies: 1
Views: 474

Live won't play a sample after transpose in arrangement view

Contact me and I'll send my project.

If you take a look at the looped section, the bass synth doesn't play or half plays...sometimes.

Well annoying, not fresh :0

x
by Vors
Sun Sep 09, 2007 10:11 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: New plugin development resource
Replies: 4
Views: 985

Thanks for your responses and advice. sqook: I am a programmer and I have lookied into using some of these apps in the past. You are correct about content, this is obviously one thing I do not have, and I would be relying on other people to provide this, at least until I have created my own work. I ...