Search found 3 matches

by Acidduck
Sun Mar 11, 2018 11:25 pm
Forum: Push discussion
Topic: Push 2 encoder knobs working randomly...grounding issue?
Replies: 7
Views: 2978

Re: Push 2 encoder knobs working randomly...grounding issue?

I had a similar issue with my Push 2 - when I was using it, random values were being changed on parameters I was not changing - and sometimes it would even just start randomly recording. This was super odd to me - I had recently changed the table Push sits on, and I realise the problem didn't happen...
by Acidduck
Sun Mar 11, 2018 12:45 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Low latency out of the box in Live10 for Windows?
Replies: 10
Views: 1140

Re: Low latency out of the box in Live10 for Windows?

I know this thread is a few months old, but its kind of frustrating that people just keep throwing in the old "buy a professional audio interface" argument. Obviously in the studio, YES - definitely use your outboard low latency 192KHz 24 bit audio interface. Great. What about on the road? Yeah... h...
by Acidduck
Wed Feb 07, 2018 11:25 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: CPU usage in Live 10
Replies: 304
Views: 38718

Re: CPU usage in Live 10

I seem to be having the same issue. I definitely seem to be getting higher CPU usage than with 9.7. I'm running on a new quad core 8th gen i7 8650U with 16GB RAM and SSD. It's a very decent CPU. I also noticed that the multicore option isn't in the prefs... So could Live be possibly using just one c...