Search found 5 matches

by ArthurDENT_42
Wed Nov 06, 2019 10:02 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Random delay effect
Replies: 1
Views: 60

Random delay effect

Hi all, I have a drum track with no effects on it. It is echoing at one point in the track. I am not using a delay send, I do not have a second drum track doing anything. There is no automation in the MIDI clip. If I create a new drum track and move a non-troublesome MIDI clip to that spot, it does ...
by ArthurDENT_42
Fri Dec 21, 2018 9:03 am
Forum: The Lounge
Topic: No sound
Replies: 5
Views: 611

Re: No sound

It's fine now.

It was a problem in my soundcard, it wasn't sending any output to my headphones or monitors.

Yes, everything was selected in preferences as it should be, everything was plugged in as it should be, my Focusrite just decided to have problems.

Thanks for the help though!
by ArthurDENT_42
Wed Dec 19, 2018 3:02 pm
Forum: The Lounge
Topic: No sound
Replies: 5
Views: 611

Re: No sound

Everything is plugged in the way it should be, my preferences are all correct, my monitors are on, and none of the tracks are muted or off, etc. If I try playing MIDI the levels show me that there is sound. I have tried restarting both Ableton AND my computer, and this project still won't play any s...
by ArthurDENT_42
Tue Jul 03, 2018 7:08 pm
Forum: The Lounge
Topic: No sound
Replies: 5
Views: 611

No sound

Does anyone else get a problem where you don't get any sound? I'm using a Focusrite Scarlett 2i2 with Live 10 lite if that's any help.
by ArthurDENT_42
Sat Jun 30, 2018 3:27 pm
Forum: The Lounge
Topic: Scenes launching immediately
Replies: 1
Views: 277

Scenes launching immediately

I opened Ableton Live 10 today and played a song I started writing earlier in the week. I played the first scene, but pressed the lauch button on the second scene a couple of beats before the first was over. Normally, it would wait till the end before playing the next scene, but today it played it i...