Search found 6 matches

by Iamgeert
Fri Dec 14, 2018 9:06 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Exporting error '.aad not found'
Replies: 5
Views: 205

Re: Exporting error '.aad not found'

Update; after reaching out to ableton support; appearantly the latest OS X version 10.14 (Mojave) isn't supported yet. Releasedate for an update not yet available.

So we wait.. :)
by Iamgeert
Wed Dec 12, 2018 1:41 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Exporting error '.aad not found'
Replies: 5
Views: 205

Re: Exporting error '.aad not found'

Thanks Tarekith, I'll make sure to do that. Any updates I'll post here for anyone running in the same issue in the future. I've found at least one more case, here; https://www.reddit.com/r/ableton/comments/9yren3/has_anyone_come_across_this_error_message_when/ Things I've already tried; - Switching ...
by Iamgeert
Tue Dec 11, 2018 12:34 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Exporting error '.aad not found'
Replies: 5
Views: 205

Exporting error '.aad not found'

I've recently moved to from 9 to Ableton 10. So far so good, some parts I like some parts I like less, but I can work with it so that's all good. There's this one issue I cant seem to find an answer to anywhere. Whenever I export a project, everything seems normal, the track gets rendered in real-ti...
by Iamgeert
Tue Dec 04, 2018 7:18 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Ableton 10 & NI Komplete Audio 6 - no input signal
Replies: 3
Views: 185

Re: Ableton 10 & NI Komplete Audio 6 - no input signal

Ok, figured it out.. Apparently after the OSX 10.14 Mojave update you have to reset the permits for Live to use line-in channels.

It's found here;
- System Preferences
- Security & Privacy
- Tab: Privacy, select Microphone and enable Ableton there.

https://i.imgur.com/q7UBj9m.png

Worked for me :)
by Iamgeert
Tue Nov 27, 2018 11:21 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Ableton 10 & NI Komplete Audio 6 - no input signal
Replies: 3
Views: 185

Re: Ableton 10 & NI Komplete Audio 6 - no input signal

Yeah, I configured everything as I had it in ableton 9 and according to the link I've posted in the OP

So the soundcard is selected as input and output device, and all input channels are recognized and activated.. unfortunately it wasn't something simple as that :)
by Iamgeert
Tue Nov 27, 2018 5:25 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Ableton 10 & NI Komplete Audio 6 - no input signal
Replies: 3
Views: 185

Ableton 10 & NI Komplete Audio 6 - no input signal

Hi forum, I apologize in advance if I missed existing topics about this due to my inexperience with the search function (heck, with the whole forum tbh..). I recently purchased Ableton 10 for my new setup on a Mac (previously, I was using ableton 9 on a windows machine). So far so good, very happy w...