Search found 157 matches

by [mid]
Wed Nov 30, 2011 6:27 pm
Forum: Live 8.3.x Beta
Topic: 8.2.7b3 is completely unusable for me
Replies: 1
Views: 522

Re: 8.2.7b3 is completely unusable for me

The problem was related to Automap. Rewrapping the 3rd party plugins with Automap remedied the problem.

Michael
Ableton HQ
by [mid]
Mon Jul 26, 2010 4:33 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Can you view plug-ins on different tracks at the same time?
Replies: 1
Views: 354

Re: Can you view plug-ins on different tracks at the same time?

Hi,

-open Live's preferences -> look/feel
-activate 'multiple plugin windows'
-deactivate 'auto hide plugin windows'

Is it possible now?

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Mon Jul 26, 2010 1:35 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live ReWire slave to Logic - unable to save Live
Replies: 2
Views: 379

Re: Live ReWire slave to Logic - unable to save Live

Hello,

if you have Max for Live devices or External Audio Effect devices
or External Instrument devices in the Set, please freeze/flatten these
tracks or delete them before loading this Set in Rewire Slave mode.

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Fri Jul 23, 2010 9:59 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Soundcard, High pitch sound then stops audio
Replies: 19
Views: 3487

Re: Soundcard, High pitch sound then stops audio

Hi there,

good to hear that the soundcard problems
are gone.

Regarding the plugin problems, could you please send
instructions how to reproduce the problems?

Please send steps to reproduce or a demo set to our support email.

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Tue Jul 20, 2010 9:46 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Soundcard, High pitch sound then stops audio
Replies: 19
Views: 3487

Re: Soundcard, High pitch sound then stops audio

Hi,

what do you mean by saying:
"...the apc 40 started playing up.."?

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Tue Jul 20, 2010 9:44 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: dual screens on osx snow leopard
Replies: 3
Views: 241

Re: dual screens on osx snow leopard

Hi,

do you have this issue also under a fresh user account?
If you have the same problems with other apps, it is most
likely a system setting thing. Maybe it would help us if you could
send some screenshots to the support address.

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Tue Jul 20, 2010 10:24 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Soundcard, High pitch sound then stops audio
Replies: 19
Views: 3487

Re: Soundcard, High pitch sound then stops audio

Hi, - delete all Live x.x.x folders which can be found here: ~ /User/Library/Preferences/Ableton/Live x.x.x Now start up Live and check if it works with the built in soundcard. If thats fine, check with the Motu. - if this didn't help, try if it works better under a new/fresh user account Best, Mich...
by [mid]
Mon Jul 19, 2010 9:12 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Help, Track Volume "envelope" doesnt work right.....
Replies: 3
Views: 352

Re: Help, Track Volume "envelope" doesnt work right.....

Thanks for the update!

Michael
Ableton HQ
by [mid]
Fri Jul 16, 2010 11:49 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: APC20: how do you tranpose pads in note mode?
Replies: 1
Views: 214

Re: APC20: how do you tranpose pads in note mode?

Hi,

you could use the pitch plugin -> Live -> midi effects to transpose
the incoming notes from the Apc20.

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Fri Jul 16, 2010 9:57 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Help, Track Volume "envelope" doesnt work right.....
Replies: 3
Views: 352

Re: Help, Track Volume "envelope" doesnt work right.....

Hi there,

- which version of Live are you using?
- does that also happen with the latest version available?

If yes, could you please send a small demo set incl.
samples to our support address?

Thanks.
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Thu Jul 15, 2010 5:11 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Soundcard, High pitch sound then stops audio
Replies: 19
Views: 3487

Re: Soundcard, High pitch sound then stops audio

Hi, if it works great with the built in card i assume that there is a problem with the driver/connection of the Motu. You could also try, if using an older Motu driver would work any better. (Here, make sure to uninstall the installed driver properly) In any case, please let me know if using 10.6 re...
by [mid]
Thu Jul 15, 2010 4:56 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live Intro 8.09 memory corruption detected 0x5e
Replies: 3
Views: 1074

Re: Live Intro 8.09 memory corruption detected 0x5e

Hello, @topaz: please update Live to 8.1.4 and tell me if the problem persists. @Metroplex: to help you further, please send the preferences folder incl. contents to the support address. It can be found here: /User/Username/Library/Preferences/Ableton/Live x.x.x Note: Send the files as zipped attach...
by [mid]
Thu Jul 15, 2010 3:48 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Ableton Live 8 cant boot
Replies: 1
Views: 338

Re: Ableton Live 8 cant boot

Hello, to help you further, please send the preferences folder incl. contents. It can be found here: /User/Username/Library/Preferences/Ableton/Live x.x.x Please send us also the whole DiagnosticReports folder: /Users/Library/Logs/DiagnosticReports/ Note: Send the files as zipped attachment Best, Mi...
by [mid]
Thu Jul 15, 2010 3:36 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Soundcard, High pitch sound then stops audio
Replies: 19
Views: 3487

Re: Soundcard, High pitch sound then stops audio

Hi,

- do you get better results when using the built in soundcard?
- do you have any devices connected to the Motu via digital connection? If yes,
try to disconnect them and see if that changes anything.

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Wed Jul 14, 2010 3:22 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: sonik synth 2 not coming up in vst browser
Replies: 2
Views: 209

Re: sonik synth 2 not coming up in vst browser

Hi,

which operating system are you using?

Best,
Michael
Ableton HQ