Search found 9 matches

by F.B.
Sun Apr 08, 2012 9:02 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3
Replies: 25
Views: 2575

Re: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3

Man are you sure you external audio device is rightly configured?????????????????? That's the only thing I can see [nothing set for pre-listening/cue?] I don't understand why you're so much camping on your position about using 8.2.x the external soundcard is perfectly configured. and in the end I w...
by F.B.
Sun Apr 08, 2012 6:55 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3
Replies: 25
Views: 2575

Re: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3

ok, once and for all: I clicked on stop button even before it was suggested here, thank you. Sorry to harp on about this but do you mean the "stop" button or the "stop clips" button, there is a BIG difference. please understand I'm only trying to help - I used to get in a muddle over this all the t...
by F.B.
Sun Apr 08, 2012 11:16 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3
Replies: 25
Views: 2575

Re: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3

ok, once and for all: I clicked on stop button even before it was suggested here, thank you. but when I go back and trigger another clip in session anew, ANY clip in ANY track in ANY scene, I hear the playback of what's in arrangement. I didn't used to hear that before (i.e. the red button was lit a...
by F.B.
Sat Apr 07, 2012 3:44 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3
Replies: 25
Views: 2575

Re: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3

click on stop clips. Button :?: :?: :?: :?: sorry but this is really of no use. happens again everytime I launch a new clip in session afterwards. When you click it the back to arrange button should light up red and all clips - including arrangement view clips should stop playing. Don't click back ...
by F.B.
Sat Apr 07, 2012 1:42 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3
Replies: 25
Views: 2575

Re: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3

timothyallan wrote:Sounds like a minor bug I could see easily being passed over in testing. Maybe file a report with the Abes?
woulnd't really call this a "minor" bug.

I wrote to the support as well, but I'm looking forward to some tips here as well.
by F.B.
Sat Apr 07, 2012 1:39 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3
Replies: 25
Views: 2575

Re: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3

crumhorn wrote:click on stop clips. Button
:?: :?: :?: :?:

sorry but this is really of no use.

happens again everytime I launch a new clip in session afterwards.
by F.B.
Sat Apr 07, 2012 12:27 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3
Replies: 25
Views: 2575

clips playing BOTH in session AND arrangement in 8.3

dear forum users, I'm experiencing this super annoying issue witht the new 8.3 update. when I play session view clips, what is stored in arrangement is played at the same time. there's no difference between session and arrangement!! it seems that the red "back to arrangement" button next to the ovr ...
by F.B.
Sat Mar 17, 2012 1:57 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: uc33 and faderfox lv3 together not working!!
Replies: 3
Views: 2590

Re: uc33 and faderfox lv3 together not working!!

I've had the conflict with Faderfox and things like playing midi keyboards. The Faderfox LV2 used midi channel 1, so I fixed that by selecting midi channel 2 on the keyboard midi out menu. There are only 2 options, you can either change the Faderfox setup or change the midi channel used by the UC33...
by F.B.
Sat Mar 17, 2012 1:08 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: uc33 and faderfox lv3 together not working!!
Replies: 3
Views: 2590

uc33 and faderfox lv3 together not working!!

dear ableton users, I am experiencing a problem which I never encountered before. I am using my uc33 with live 8 (latest update) and I started using a faderfox lv3 as well. the two controllers can't actually work together. the uc33 is sending the same notes as the faderfox, so there are conflicts. i...