Search found 7 matches

by rubberbaby
Thu Nov 20, 2008 7:58 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: drum racks respond very poorly to pads on Akai MPK49
Replies: 3
Views: 412

thanks a lot for your instant replies. @jok: I tried adjusting the velocity Sens knob and also played around with the Simplers Vel. There are certain improvements but not giant ones. @Angstrom: I didn't know about the Velocity device. Haven't gotten to play around with it, but I surely will. I will ...
by rubberbaby
Mon Nov 17, 2008 1:16 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: drum racks respond very poorly to pads on Akai MPK49
Replies: 3
Views: 412

drum racks respond very poorly to pads on Akai MPK49

Hi, I really have to bang the pads on my Akai MPK49 to trigger the sounds in a drum rack (Impulse too). I have already tried different velocity settings in my controller with no luck. The pads work much better with Reason Redrum so I assume the problem has to be on Ableton's side. Could it be that I...
by rubberbaby
Wed Nov 12, 2008 8:01 am
Forum: Feature Wishlist
Topic: I wish Ableton published movies for all Suite instruments
Replies: 5
Views: 763

edit: sorry double post.
by rubberbaby
Wed Nov 12, 2008 8:00 am
Forum: Feature Wishlist
Topic: I wish Ableton published movies for all Suite instruments
Replies: 5
Views: 763

+1
by rubberbaby
Mon Oct 20, 2008 9:55 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: Poll ,default new clip length/properties option
Replies: 15
Views: 2104

I would also love this as an option in the preferences.
by rubberbaby
Sun Oct 19, 2008 11:58 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: Merge EQ and Spectrum
Replies: 10
Views: 833

I second that motion.

would be very useful.
by rubberbaby
Thu Oct 16, 2008 6:12 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: NEW AKAI Controller MPK49
Replies: 107
Views: 27524

Preset not working

Hi, When I use the LiveLite preset with LiveLite 7.x only the pads and keys are recognised but the sliders, knobs and transport buttons are not assigned. After I set the controller up in the preferences I can manually assign them though. Has anybody else had this problem? I'd really like to use the ...