Search found 4 matches

by soerena
Tue Oct 22, 2013 2:01 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: After 10 years with ableton I just tried Studio One...
Replies: 79
Views: 13387

Re: After 10 years with ableton I just tried Studio One...

I'm also having some serious problems with a large session (100 tracks), but when I tried turning off all 3rd party plugins, the cpu meter would go all the way down to around 2% and everything was smooth. I could easily do this in Logic or PT without the same kind of problems, but it saddens me beca...
by soerena
Thu Nov 17, 2011 2:40 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: THE NEW BIG USER REQUESTS TOPIC FOR LIVE9!!!!
Replies: 488
Views: 98709

Re: THE NEW BIG USER REQUESTS TOPIC FOR LIVE9!!!!

#1 a better and more flexible way to ZOOM in and out. Like logic's awesome zoom tools (both the "zoom in on selection" and the magnifying tool). I literally hate doing micro-editing in live and it's the only reason that I've still got logic lying on my mac. #2 a way more flexible detail-window , so...
by soerena
Sat Apr 23, 2011 11:13 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: reverb BUG!
Replies: 0
Views: 315

reverb BUG!

Hi So my reverb is bugged: it doesn't apply any reverb, but only turns down the dry signal the more I turn up the wet signal. so if I put it on 100% wet signal, it mutes the channel it is on. Fx in a set with 12 tracks and 5 high quality ableton live reverbs activated (+ 2 pluggo chamber verbs) only...
by soerena
Sat Apr 23, 2011 10:08 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Sound -> Utility (Phz-R) -> SEND -> Reverb= No rev?
Replies: 5
Views: 1246

Re: Sound -> Utility (Phz-R) -> SEND -> Reverb= No rev?

I have an issue that looks a bit like it, but much worse: In some of my sets (the larger ones mostly) some of my reverb plugins suddenly stop sending wet signal. So when I turn up the wet to 100% the audio is just muted totally. This is EXTREMELY frustrating and it prevents me from continuing my wor...