Search found 410 matches

by 3rdordertrauma
Wed Feb 18, 2009 9:30 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: Option click drag broke in b11??
Replies: 4
Views: 487

OK so its not broke... but the functionality has changed. Which I'd consider not to be an improvement, though there is probably a reason.? In L7 you had to press option before clicking and dragging to copy a note in piano roll. Wouldn't work unless you pressed option first. Now in L8b11 you have to ...
by 3rdordertrauma
Wed Feb 18, 2009 9:13 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: Option click drag broke in b11??
Replies: 4
Views: 487

Option click drag broke in b11??

This is my favorite command and it seems to be broke in b11. Works sometimes... not most the time. I'm trying to repro what causes it to stop working and can't nail it down for now.

MBP 10.5.6
by 3rdordertrauma
Wed Feb 18, 2009 7:37 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] Sample Offset half a bar early?
Replies: 4
Views: 567

Getting similar type issues. I posted here cause I believe its the same bug. I'm transposing a short sample... the higher the transpose value the sooner the sample plays. Lower the transpose and the later the sample plays. This only happens on the "Beats" algorithm and not any of the others. I've pl...
by 3rdordertrauma
Mon Feb 16, 2009 12:53 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [4553] 8b3: Macro "invert range" bug
Replies: 3
Views: 669

Seems fine in b10!! :D :D :D
by 3rdordertrauma
Wed Feb 11, 2009 1:35 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [4553] Adjusting the range for macro knob does work realtime
Replies: 2
Views: 460

[4553] Adjusting the range for macro knob does work realtime

I just noticed when adjusting the range in the Map Mode list, the parameter value does not update in realtime. Live sticks at the old value until you start to turn the macro knob... then parameter value jumps to the new value. Try this: load any device on a track... group that device to a rack. Now ...
by 3rdordertrauma
Wed Feb 11, 2009 3:46 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: Delete - already posted
Replies: 1
Views: 407

Do a simple search before posting bugs... so we don't end up with 10 posts on the same bug

http://forum.ableton.com/viewtopic.php? ... highlight=
by 3rdordertrauma
Wed Feb 11, 2009 3:45 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [4673] 8B7 - Midi Clip - extend unlinked envelopes clip
Replies: 4
Views: 748

Do a simple search before posting bugs... so we don't end up with 10 posts on the same bug

http://forum.ableton.com/viewtopic.php? ... highlight=
by 3rdordertrauma
Mon Feb 09, 2009 1:45 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [jok] Selecting specific 'midi to' destination causes noise
Replies: 3
Views: 591

:oops: going back under my rock now.... thanks for the bitch slap garyboozy. My head must have been pretty far up me arse not to hear they were pitched down.
by 3rdordertrauma
Mon Feb 09, 2009 1:47 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [jok] Selecting specific 'midi to' destination causes noise
Replies: 3
Views: 591

BUMP

Anyone recreate this?
by 3rdordertrauma
Sat Feb 07, 2009 4:09 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [4673] Changing unlinked Clip Envelope loop bracket: crash
Replies: 3
Views: 736

I can successfully change clip envelope loop size by directly typing or moving it in the parameter box without crash.
by 3rdordertrauma
Sat Feb 07, 2009 3:52 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [jok] Selecting specific 'midi to' destination causes noise
Replies: 3
Views: 591

[jok] Selecting specific 'midi to' destination causes noise

Here is the scenario. I've got 4 midi tracks all routed to an instrument track which contains a Drum Rack. I select "5-Drum Rack" as my destination in the upper "midi to" drop down. By default the lower drop down selects "Track In". Everything works fine like this. http://i4.photobucket.com/albums/y...
by 3rdordertrauma
Thu Feb 05, 2009 10:43 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [8b6] unlinked loop braces crashing
Replies: 4
Views: 680

:lol: Same bug here... just posted 4 minutes before. Easily reproducible.
by 3rdordertrauma
Thu Feb 05, 2009 10:29 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [4673] Changing unlinked Clip Envelope loop bracket: crash
Replies: 3
Views: 736

[4673] Changing unlinked Clip Envelope loop bracket: crash

When ever I try to unlink and change the loop size of a clip envelope in b6 it crashes Live. After restarting Live and selecting YES to recover session no bug report is created.
by 3rdordertrauma
Thu Feb 05, 2009 12:03 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [jok] b6 - Live Clips are lagging - letency before playing
Replies: 5
Views: 775

[jok] b6 - Live Clips are lagging - letency before playing

When playing back a Live Clip brought over from the library Live won't play 'about' the first bar of the loop. When the play head reaches 'about' the 2nd bar Instrument plays. This happens only the first time around... if the file has looped once it plays as normally thereafter. I've also noticed a ...
by 3rdordertrauma
Sun Jan 25, 2009 8:18 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [4889] Long silence after switching settings in analog
Replies: 33
Views: 5551

Same issue here... MBP - OS 10.5.6 I found that rather than waiting the 5 or so seconds for the sound to kick back in if you select the same waveform again its kicks strait back in. For example I switch from square to saw... sound drops out... select saw again from the drop down and boom sounds kick...