Search found 285 matches

by krikor
Fri Dec 01, 2006 11:09 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: search database bug
Replies: 3
Views: 712

If it's "auto re-examen a chaque recherche", it was on already.
I tried everything reagarding this. I had to manually drag and drop everysingle sample to fix it.
Je t'ai mis sur la liste du Rex si ca te dis de passer.
+
K
by krikor
Fri Dec 01, 2006 10:21 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: search database bug
Replies: 3
Views: 712

No one noticed that?
ableton?
by krikor
Wed Nov 29, 2006 1:53 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: search database bug
Replies: 3
Views: 712

search database bug

i have a session that was created on another computer with live6, it includes impulse with samples manualy copied on the library with its setings in the preses folder of impulse also located on the library. When i load it in my new computo where all needed files (presets and aiff) have been relocate...
by krikor
Wed Nov 29, 2006 1:35 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Another 6.0.2 beta is online: Live 6.0.2b6!
Replies: 7
Views: 3719

I know this has been fixed When loading an AU factory presets into a document, any changes to the plug in after the preset load would be lost after saving and reloading the document. (Mac only) But i noticed some other bug related to the audio unit which i can reproduce in live6.01: When loading any...
by krikor
Wed Nov 15, 2006 11:23 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: AU presets & saving settings with project
Replies: 22
Views: 5449

producing serioulsly is not possible in those conditions. ... Until it is fixed, the obvoius workaround is to save the edited preset to the User Domain folder and re-load it from there, before you save the song. I know this but the problem is that i'm working on a big project for some design thing ...
by krikor
Wed Nov 15, 2006 7:06 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: AU presets & saving settings with project
Replies: 22
Views: 5449

Hi Vance (and all others here), sorry for coming back to this only late. The problem you're all describing correctly has to do with AU factory presets only, and should be fixed in 6.0.2 (of course). Kind regards and thanks for your patience, Gregor I just loaded some session i started a few weeks a...
by krikor
Sun Nov 12, 2006 6:15 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Ableton and MDA plugins...
Replies: 2
Views: 723

"h-ba L i v e 6 . 0 . 1 ????"

that's what's in the crashlog file on MACTEL, weird but there is no crashfile on the powerbook....
by krikor
Sun Nov 12, 2006 2:19 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Ableton and MDA plugins...
Replies: 2
Views: 723

Ableton and MDA plugins...

Ableton crashes with the new MDA plugins that come along Peak5.2 on Mac PPC and also on UB, i noticed that on the UB the the Peak Vst Eq also does the same thing.
Ableton just crashes on opening, if you take the plugs off the vst folder it works fine.
by krikor
Sun Oct 22, 2006 10:51 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: AU presets & saving settings with project
Replies: 22
Views: 5449

For comparisson I tried to reproduce this in Live 5 as well, and it seems to be the same problem there. i confirm this in live 5 too. I just noticed it in a session where i was using a UAD-1 plug as AU, mod/phaser: i loaded it as factory preset, and totaly chaged the parameters afterwards and saved...
by krikor
Sat Oct 21, 2006 2:21 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: AU presets & saving settings with project
Replies: 22
Views: 5449

well i have this problem with all UAD-1 plugs, non racked, including GateComp, rever140, fairchild comp. Nigel amp simulation...
by krikor
Wed Oct 18, 2006 11:22 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: AU presets & saving settings with project
Replies: 22
Views: 5449

i have this problem on my g5, so it's not only a mactel problem.
result is that i have to work on a session and never close it otherwise i loose everything. This happened with all the UAD-1 plugin i was using...
ABLETON?????????????????????????
by krikor
Wed Oct 18, 2006 7:26 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: WHAT THE FUCK IS GOING ON WITH THE UAD AND ABLETON
Replies: 1
Views: 635

WHAT THE FUCK IS GOING ON WITH THE UAD AND ABLETON

IT DOES NOT SAVE THE PRESETS IN THE SESSION!!!!! I JUST RUINED 3 DAYS OF WORK BECAUSE OF THIS!!! i have the last UAD software and it never happened before like this. All my settings in the session are dead, they went back to factory settings!!! What's going on here can you explain? i just don't beli...
by krikor
Fri Oct 13, 2006 9:43 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Reaktor problem
Replies: 9
Views: 2098

i have it too, and i can confirm it started after 5.2.
by krikor
Wed Oct 11, 2006 7:38 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: racks behavior
Replies: 5
Views: 1052

Re: racks behavior

Is there a way to move the chain selector faster than opening the arrow for it? except midi of course, i want to use it as a preset selector and i don't know if this is possible without opening the chain window... What about mapping the Chain selector to a Macro, and turning that Macro with the mou...
by krikor
Tue Oct 10, 2006 11:34 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Multisamples Simpler
Replies: 8
Views: 1737

Multisamples Simpler

how can i make a multisample simpler, like the brass one in the presets... i don't get it...