Search found 35 matches

by latufe
Thu Jan 25, 2007 11:22 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Annoying Bug - Live suddenly goes mono, left channel only!!!
Replies: 6
Views: 1371

hmm, encounterd the same problem with the audiofire 4, (though only one or two times...) actually, i recall changing the sample rate would fix the problem. (i know it sounds funny, but it did!)
by latufe
Sun Nov 26, 2006 4:40 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: live 6: dropouts with 10% cpu using dual core????
Replies: 31
Views: 9591

live 6: dropouts with 10% cpu using dual core????

hy mates! ive just bought me a new laptop, toshiba sattelite a100, T5500 (2x1.66) 1GBram, 667fsb, nvidia go 7600 (128mb ram), using my old beloved RME multiface... my system is fully audio optimized, no extra services what-so-ever are running, (when i start my machine i have around 830mb of ram free...
by latufe
Wed Nov 01, 2006 11:03 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: the track faders issue
Replies: 5
Views: 4010

actually,

the mixing alogarithm should be fixed also.... :lol:
by latufe
Tue Oct 31, 2006 12:00 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: live 6: cant open saved sets...
Replies: 1
Views: 702

live 6: cant open saved sets...

another one to the list.. somtimes after i save a set, (usally after i save one under a new name)i cant reopen it and get an erorr messege claiming that the file seems to be currupted...

this is really a pain in the ass....


anyone can help?

tnx,

l.
by latufe
Sun Oct 29, 2006 9:07 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: multiple instaces + rme multiface
Replies: 1
Views: 672

multiple instaces + rme multiface

hi,

anyone knows or has managed to use live 6 multiple instances with rme multiface? for some reason it dosent work for me, though i know that the multiface has multi client asio drivers, and it works in other combinations such as cubase and live etc...

tnx,

l.