Search found 87 matches

by [tow]
Mon Oct 17, 2016 10:57 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: 9.7 Updates and Reason Rewire
Replies: 3
Views: 570

Re: 9.7 Updates and Reason Rewire

Ndujamz wrote: I had Reason rewired to Live, now my Rewire is no long working.
ReWire still works as before if you don't use a Link setup. If you have problems with ReWire now, please contact Support via our online Help resources, they can assist you with this.

Best,

Torsten
by [tow]
Tue Jun 30, 2015 3:41 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: This VST Plug-in is not compatible with Live - 9.2 error
Replies: 24
Views: 5792

Re: This VST Plug-in is not compatible with Live - 9.2 error

Hello everybody, these are two different things: 1. The NI Replika plug-in, version 1.2.2, doesn't work with Live 9.2. The previous version 1.2.1 works fine with Live 9.2 and is still available for download on NI's website, which would be the temporary workaround for this problem. We were in contact...
by [tow]
Wed May 20, 2015 11:35 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Ableton Live has become an unreliable mess.
Replies: 195
Views: 14965

Re: Ableton Live has become an unreliable mess.

Hello M & everybody else, please contact Support with your issues and make sure you have all relevant data included, like Status Reports and proper error descriptions. This would be the most helpful way for us to learn about the specific problems you experience with Live and to be able to help you w...
by [tow]
Mon Nov 17, 2014 8:11 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Don't install the 9.1.6 update.
Replies: 91
Views: 11410

Re: Don't install the 9.1.6 update.

Hey folks,

as always with such issues, please contact Ableton Support and send in your recent crash or status reports. Only this way, we can investigate and detect possible problems.

Best,

Torsten
by [tow]
Fri Mar 08, 2013 4:06 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Freezing tracks issue using external instruments and ReWire
Replies: 7
Views: 574

Re: Freezing tracks issue using external instruments and ReWire

Hey xbitz,

could you please send all the information you have posted, including links to the video (and this topic) and a recent Live 9 status report, to support@ableton.com?

Thanks,

Torsten
by [tow]
Fri Dec 07, 2012 5:30 pm
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: 8.4b9 doesn't but will L9 allow vst's in Rewire-slave mode?
Replies: 6
Views: 6098

Re: 8.4b9 doesn't but will L9 allow vst's in Rewire-slave mode?

Plug-ins have never been supported with Live running as ReWire slave due to a technical limitation: Plug-ins depend on the audio processing of their host (in this case: Live). But in a ReWire combination, the general audio processing is taken over by the ReWire master. So plug-ins can't be processed...
by [tow]
Tue Oct 30, 2012 11:51 am
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: Live 8.4 beta and video possible somehow?
Replies: 2
Views: 1063

Re: Live 8.4 beta and video possible somehow?

Hey Max,

of course you can use Video in Live 8.4 beta if you're running the 32-bit version. Only with 64-bit, Video is not supported so far.

Find the installer links here: viewtopic.php?f=46&t=186180

Best,

Torsten
by [tow]
Fri Sep 28, 2012 2:37 pm
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: Authorization problem with ProjectSAM OEE on 64bit version
Replies: 6
Views: 2041

Re: Authorization problem with ProjectSAM OEE on 64bit version

planblue wrote: but i unlocked OEE in 8.3.4 (32bit) after i installed the 8.4 beta.
Alright, this was the reason. Cool to hear it works for you now. I'll lock this thread since the problem is solved.

Gruß,

Torsten
by [tow]
Fri Sep 28, 2012 9:36 am
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: Authorization problem with ProjectSAM OEE on 64bit version
Replies: 6
Views: 2041

Re: Authorization problem with ProjectSAM OEE on 64bit version

Hi Michael, could you try re-authorizing Live 8.4b7 with your user account to unlock the OEE here? My assumption is that you already had an (earlier) beta installed when you unlocked the OEE in the regular Live 8.3. Each Live version has their own Unlock.cfg file - so you authorized the OEE for 8.3 ...
by [tow]
Thu Sep 27, 2012 5:32 pm
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: Follow action when clip is added to audio track
Replies: 6
Views: 1800

Re: Follow action when clip is added to audio track

Hi, the Preferences.cfg is stored under C:\Users\[Username]\AppData\Roaming\Ableton\Live 8.4b7\Preferences\. I'd suggest simply renaming this file, so it's still available if there's need to use it again. And please remember that this action resets all your custom preferences settings in Live - you'...
by [tow]
Tue Aug 28, 2012 11:14 am
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: Can't Duplicate Time or Insert Silence
Replies: 4
Views: 1385

Re: Can't Duplicate Time or Insert Silence

Andy, we already got your crash report and will have a look into this.

Best,

Torsten
by [tow]
Tue Aug 14, 2012 5:37 pm
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: Memory Corruption Detected
Replies: 28
Views: 7301

Re: Memory Corruption Detected

Hi everybody, if you haven't already done this, if it's still possible for you to create a Status Report (Help menu -> Get Support...), please do so and send it to support@ableton.com. If Live doesn't even start for you, you could try retrieving the Live 8.4b4 Log.txt file directly from C:\Users\[Us...
by [tow]
Tue Aug 14, 2012 5:29 pm
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: memory error
Replies: 3
Views: 1331

Re: memory error

Hi guys,

since there's a newer and bigger thread on this topic, I'd like to lock this twin for a better overview.
Please keep on discussing and posting your information on this issue here: viewtopic.php?f=46&t=183440&start=0

Thanks,

Torsten
by [tow]
Tue Jul 24, 2012 11:21 am
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: 8.4b3 does not recognize midi controller UC33E
Replies: 4
Views: 1701

Re: 8.4b3 does not recognize midi controller UC33E

Hi M-bition, could you please clarify what exactly you mean by "does not show up in the MIDI preferences"? Does the UC33e appear in the list of Control Surfaces? Are the related UC33e MIDI ports appearing in the MIDI Ports section? If you are on Windows, did you make sure to run the latest drivers -...
by [tow]
Mon Jul 09, 2012 11:49 am
Forum: Live 8.4.x Beta
Topic: Live crashes when Sylenth (64-bit) is loaded
Replies: 5
Views: 2414

Re: Live crashes when Sylenth (64-bit) is loaded

Hey backster & golemus,

could you please send the corresponding crash reports to me via support@ableton.com (adding [tow] to the mail subject)?
We'd like to have a look into this, since on our test machine, Sylenth1 loads and works fine so far.

Thanks,

Torsten