Search found 335 matches

by cabletone
Sat Jul 21, 2007 7:14 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Is this possible with a Novation Remote SL
Replies: 3
Views: 1001

Seems to be working ok for me. Gets stuck a little once and a while but no yellow box as you describe.
by cabletone
Thu Jul 19, 2007 7:09 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Remote SL--No Plugins Connected message
Replies: 8
Views: 1439

That is good to know, thanks.
by cabletone
Thu Jul 19, 2007 6:38 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Remote SL--No Plugins Connected message
Replies: 8
Views: 1439

Ah works now. I had set the preferences before but I guess Live does not remember them on quit and restart. It remembered the Control surface but not the I/O settings.

Thanks!
by cabletone
Thu Jul 19, 2007 4:41 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Remote SL--No Plugins Connected message
Replies: 8
Views: 1439

Thanks I have already done those 3 things you suggested, but unfortunately it does not work.

Also, I turned off and back on the SL, now on template 40 it just says "Automap V0.4".
by cabletone
Thu Jul 19, 2007 4:22 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Remote SL--No Plugins Connected message
Replies: 8
Views: 1439

Remote SL--No Plugins Connected message

Just installed the latest SL software (Remote SL Installer), when I try to go to template 40 (ableton live template) the Remote screen says "No Plugins Connected".

I reinstalled a couple times to make sure I was doing it right, still same problem.

Any ideas?

Live 6.07
OSX 10.4.9