Search found 430 matches

by musick
Fri Apr 03, 2009 7:49 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] 8b03: Hidden CPU load?
Replies: 12
Views: 3524

Re: [amo] 8b03: Hidden CPU load?

Feels better so far, just installed 8.01. Will post here if it feels slower as 'normal'.
by musick
Wed Mar 25, 2009 7:43 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [awi] B21: Live crashes on open when files removed
Replies: 2
Views: 964

Re: [awi] B21: Live crashes on open when files removed

Does not happen in b24 anymore, looks like fixed!
by musick
Sun Mar 22, 2009 11:54 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: b22/b23 stopped working (solved)
Replies: 3
Views: 1043

Re: b22/b23 stopped working (solved)

Got b23 to work by trashing the preferences of b22 and b23...
by musick
Sun Mar 22, 2009 11:43 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: b22/b23 stopped working (solved)
Replies: 3
Views: 1043

Re: b22/b23 stopped working

Also b23 does not work anymore, crashed very early during start. Mailed dump.....
by musick
Sat Mar 21, 2009 4:28 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [awi] B21: Live crashes on open when files removed
Replies: 2
Views: 964

[awi] B21: Live crashes on open when files removed

When a project directory of a just loaded project is removed after a new project is loaded Live crashes/hangs at the next open. Live debug files mailed.
by musick
Fri Mar 20, 2009 8:09 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: b22/b23 stopped working (solved)
Replies: 3
Views: 1043

b22/b23 stopped working (solved)

I don't know exactly what I did (I believe it was cleaning up the old event directory when Live was starting), but now b22 crashes during start. Reinstalling did not fix it. B21 still works, and created the crash report I mailed: Live Run_2009_03_20__21_05_58_Live 8.0b22_01.alp
by musick
Wed Mar 18, 2009 6:17 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] - operator functions will not undo
Replies: 7
Views: 1427

Re: [amo] - operator functions will not undo

I mailed a session with probably the same problem: http://forum.ableton.com/viewtopic.php?f=25&t=110340
by musick
Sat Mar 14, 2009 9:44 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [awi] Undo stops working
Replies: 1
Views: 451

[awi] Undo stops working

I have a session (made bug reporting snapshot Live Run_2009_03_14__22_12_01_Live 8.0b19_01.alp and mailed it) where the undo (of at least Operator) does not work anymore.
by musick
Fri Mar 13, 2009 7:54 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] 8.0b13: Loop bar on warping wrong
Replies: 7
Views: 1294

Re: [amo] 8.0b13: Loop bar on warping wrong

I can't repeat it anymore, but what I think I saw is that the loop braces where on different postitions as the displayed values in the boxes. Will see if I can repeat it again, but till then I think you can close this one.
by musick
Thu Mar 12, 2009 6:50 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] 8.0b13: Loop bar on warping wrong
Replies: 7
Views: 1294

Re: [amo] 8.0b13: Loop bar on warping wrong

I think I found the problem (e.g. what I was doing wrong) : When setting a new 1.1.1 I right clicked on an auto-warp marker and selected 'set 1.1.1 here'. But those auto warp markers are not exactly on grid (you can only see they are not when zoomed in a lot). So when warping from there on confusing...
by musick
Wed Mar 11, 2009 8:06 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] 8.0b13: Loop bar on warping wrong
Replies: 7
Views: 1294

Re: [amo] 8.0b13: Loop bar on warping wrong

Hi,

Still the same in b17. To repeat:
- set loop from warped to grid values (e.g. pos 1.1.2 length 0.3.2)
- change song tempo
- set a new 1.1.1
- warp with 'xxx bpm from here'
Then the grey loop indication does not corespond anymore with the pos/length box contents.
by musick
Thu Mar 05, 2009 8:42 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [4562] 8.0b15 Hiding during rendering
Replies: 1
Views: 323

[4562] 8.0b15 Hiding during rendering

I did hide Live during rendering (CMD-H) but when render was done and I brought Live back to the foreground (CMD-TAB) the only function that worked was quit (all was greyed out). Felt like there was a window hidden in the background blocking the main window or so.
by musick
Thu Mar 05, 2009 8:37 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [awi] 8.0b15 crash on plugin on/off
Replies: 0
Views: 261

[awi] 8.0b15 crash on plugin on/off

Dump mailed to beta address..
by musick
Sun Mar 01, 2009 4:36 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: 8.0b14: Automation timing?
Replies: 0
Views: 243

8.0b14: Automation timing?

I'm not sure but I think the automation (in arange view) was a bit late a few times. When playing over the region again it was ok so maybe it was my imagination. Will keep an eye on it.