Search found 157 matches

by [mid]
Tue Aug 25, 2009 2:57 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: error code -2147220968
Replies: 1
Views: 287

Re: error code -2147220968

Hi,

set the 'maximum cache size' to OFF and press the cleanup button -> file/folder tab of Live's preferencse.

Then install Quicktime -> Get it here: www.apple.com/quicktime

Did that help?

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Mon Aug 24, 2009 4:45 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Global Record and Track Record Arm buttons not working
Replies: 1
Views: 175

Re: Global Record and Track Record Arm buttons not working

Hi,

please contact our support team and send infos according to our support site:
http://www.ableton.com/pages/support/co ... al_support

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Mon Aug 24, 2009 4:43 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Midi not owrking...
Replies: 2
Views: 204

Re: Midi not owrking...

Hi,

update Live to the latest version.

Then activate the REMOTE button of the input midi port of the Oxygen.

Do this in the midi/sync tab of Live's prefs.

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Mon Aug 24, 2009 4:35 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Nano Kontrol and Live Scene Scrolling
Replies: 8
Views: 482

Re: Nano Kontrol and Live Scene Scrolling

Hi,

this might be interesting for you:

http://createdigitalmusic.com/2009/08/1 ... -for-live/

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Fri Aug 14, 2009 2:15 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 7 won't start
Replies: 3
Views: 441

Re: Live 7 won't start

Please contact the support team and send infos according to this site:
http://www.ableton.com/pages/support/co ... al_support

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Thu Aug 13, 2009 1:33 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live plugins latency chart?
Replies: 4
Views: 319

Re: Live plugins latency chart?

Hi there, the AAS instruments introduce the latency of the set CPU buffer size. Compressor and Limiter introduce the latency of the set look-ahead. Gate has 1.5ms. Erosion has 5ms. Reverb introduces 8 samples of latency. The other Ableton plugins have just a few samples of latency. Best, Michael Abl...
by [mid]
Wed Aug 12, 2009 11:16 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Looper misbehaves when triggered with a Footswitch..
Replies: 29
Views: 6580

Re: Looper misbehaves when triggered with a Footswitch..

Hi,

what is the message you get in from the pedal? What did the MidiMonitor spit out?

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Tue Aug 11, 2009 12:23 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Looper misbehaves when triggered with a Footswitch..
Replies: 29
Views: 6580

Re: Looper misbehaves when triggered with a Footswitch..

Hi,

check which exact message you get by using a midi monitor (http://www.snoize.com/MIDIMonitor/).

Then try to invert the message so that you get a CC, velocity 127 (press pedal) , velocity 0 (release pedal).

... hope that helps.


Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Tue Aug 11, 2009 11:29 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: The Not Enough Memory Issue
Replies: 108
Views: 22105

Re: The Not Enough Memory Issue

@ chawchaw

What is your issue? What is your configuration? Which version of Live are you using?

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Tue Aug 11, 2009 11:27 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Looper misbehaves when triggered with a Footswitch..
Replies: 29
Views: 6580

Re: Looper misbehaves when triggered with a Footswitch..

Hi,

in this case you need to make use of a midi translator to convert the pedal message to something 'useful'.

http://www.bome.com/midi/translator/
http://homepage.mac.com/nicowald/SubtleSoft/

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Thu Aug 06, 2009 5:01 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Looper misbehaves when triggered with a Footswitch..
Replies: 29
Views: 6580

Re: Looper misbehaves when triggered with a Footswitch..

Hi there,

good news!

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Thu Aug 06, 2009 2:02 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: The Not Enough Memory Issue
Replies: 108
Views: 22105

Re: The Not Enough Memory Issue

Hi there,

please try if this happens with the actual BETA which you can find here:

http://forum.ableton.com/viewtopic.php?f=1&t=120954

If it does, send send the issue with all needed infos to support and we'll
do further investigations from there.

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Thu Jul 23, 2009 4:05 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: MPD32 transport controls 8.03/8.0x/8.04b2 Issue/Bug?
Replies: 10
Views: 992

Re: MPD32 transport controls 8.03/8.0x/8.04b2 Issue/Bug?

Hi there,

i can reproduce the erratic behavior.
We're investigating the issue. It may take a bit until a fix is available.

Sorry for the inconvenience.

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Fri Jun 26, 2009 4:55 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: can't type on Maschine and Reaktor
Replies: 6
Views: 560

Re: can't type on Maschine and Reaktor

Hello,

please send further infos according to this site to our support address:
http://www.ableton.com/pages/support/co ... al_support

Best,
Michael
Ableton HQ
by [mid]
Wed Jun 17, 2009 2:07 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Minimonsta problems
Replies: 5
Views: 348

Re: Minimonsta problems

Hi,

thanks. got it. We're looking into it.
I'll get back to you asap.

Best,
Michael
Ableton HQ