Search found 464 matches

by aklisiewicz
Sun Jun 07, 2020 4:11 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Single track killing CPU
Replies: 1
Views: 154

Re: Single track killing CPU - solved

Never mind a have found the culprit. It was me of course. I have opened track ground and discovered there were 3 other plugins grouped into one. Did not solve thje problem but at least know what is causing it.
by aklisiewicz
Sun Jun 07, 2020 3:26 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Single track killing CPU
Replies: 1
Views: 154

Single track killing CPU

I have single track with Ableton Weavetable stock preset (slightly modified) to my needs. When I play it (no sends used) it eats up 60-85% of my CPU ? I wonder if there might be some settings or something to fix this ? Anything in the BIOS ? I remember older versions of Live have has some settings f...
by aklisiewicz
Mon Jun 01, 2020 1:00 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Hive2 Custom Presets
Replies: 4
Views: 233

Re: Hive2 Custom Presets - SOLVED

OK, I discovered that the initial SCAN (when program starts) was disabled. Had to turn it ON.
Tha fixed it
by aklisiewicz
Sun May 31, 2020 3:41 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Hive2 Custom Presets
Replies: 4
Views: 233

Re: Hive2 Custom Presets

that's exactly what I did. I then placed all subsequent custom presets (where each resides in its own folder) within the USer folder. Nothing shows up in the interface.
by aklisiewicz
Sun May 31, 2020 5:11 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Hive2 Custom Presets
Replies: 4
Views: 233

Hive2 Custom Presets

Just purchased custom presets for Hive2 but I can't figure out how to load them. I placed them in the same folder where Hive prsets are so it looks like /Hive/ /Custom1/ /Custom2/ /Custom3/ etc... but I cannot see it. I tried to find anything in manual but - nothing. The only info I have found is to...
by aklisiewicz
Sun May 31, 2020 5:06 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: User Folders
Replies: 1
Views: 129

User Folders

When I add new folder to the LIVE browser it shows up with the default icon. Is there any way to assign custom icon or at least differentiate them. They seem to look the same and if I have 4-5 of those it is very hard to know which is which. Especially when my most left panel is sized down to a sing...
by aklisiewicz
Mon May 25, 2020 9:21 pm
Forum: Feature Wishlist
Topic: Additional hotkey for crop sample/clip! Signifikant!
Replies: 14
Views: 4821

Re: Additional hotkey for crop sample/clip! Signifikant!

any equivalent for WINDOWS10 ???
by aklisiewicz
Mon May 25, 2020 3:08 pm
Forum: The Lounge
Topic: Upgrading processor
Replies: 0
Views: 368

Upgrading processor

I have a question to anybody who have upgraded processor. For example I have Intel i7 (6-core, 2.6GHz) thinking to upgrade to to Intel i9 (8-core) processor. If you did - have you noticed significant processing improvement ? Is it worth spending extra bucks ? What would be your estimate by percentag...
by aklisiewicz
Sun May 24, 2020 11:01 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: KK - sound Disapears
Replies: 3
Views: 144

Re: KK - sound Disapears

thanks for replying. I think the problem might be with KK. It odes not happen to any other plugins. I also don't recall this happened if I used KONTAKT directly on the track. Obviously KK is just a wrapper for Kontakt and perhaps that is where the devis seat is. Are you saying that your sound was di...
by aklisiewicz
Sun May 24, 2020 6:51 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: KK - sound Disapears
Replies: 3
Views: 144

KK - sound Disapears

Every once a while I run into this problem. I place KompleteKontrol plugin then select an instrument (I use most recent KK and NI-KOMPLETE12 Libs). For the last few months usually this happened when I closed project and re-opened it few days later. When I used standard factory presets it wasn't a bi...
by aklisiewicz
Sat May 09, 2020 10:30 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Volume issues in EW
Replies: 1
Views: 626

Re: Volume issues in EW

REMOVED EW PLAY plugin. Reinstalled. It worked fine for about week and today again the same issue. In the middle of work the PLAY VST suddenly frops volume fo about 10-15% so sound is super low. Asked for help at EW site but they not responding. I cancelled their service.
by aklisiewicz
Sat May 09, 2020 10:19 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Cannot UNDO!!!! Only thing in undo is "Change Voice 1 Level"
Replies: 31
Views: 9831

Re: Cannot UNDO!!!! Only thing in undo is "Change Voice 1 Level"

I have lots of problems with UNDO as well. Sometimes it happens I cannot undo even the last action. Can't figure out wqhat is causing it.
by aklisiewicz
Sat May 09, 2020 10:12 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Routing to OBS
Replies: 10
Views: 12933

Re: Routing to OBS

so far I was able to route my MIc into OBS so I hope other sounds will work as well. Keep in mind that OBS is also very tricky and has lots of bugs.
by aklisiewicz
Sun May 03, 2020 4:33 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Volume issues in EW
Replies: 1
Views: 626

Volume issues in EW

I use East West Composer Cloud for some time and recently experienced lots of issues with low volume. Created a ticket but after a month they have not reponded. I'm about to cancell subscription but before I do it I want to check here is anybody has a solution for that ? EW sounds are about at 40-60...
by aklisiewicz
Sat Apr 18, 2020 4:35 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: Looking for presets
Replies: 0
Views: 2039

Looking for presets

I'm looking for ambient presets (mostly kinda meditative, ambient, esotheric sounds - spacy pads, drones, pluked, effects). Especially for gentle, subtele sounds and effects for
SERUM. So far purchased on but not really impressed.

Any recommendations ?

ART