Search found 1399 matches

by kineticUk
Thu Jul 28, 2005 12:04 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: 5.01 render sounds wrong
Replies: 6
Views: 1241

Operator Clicks

Forgot to add.
There are only clicks once I record the operator clips into audio.The midi tracks playback and sound perfect still with no click at the beginning.
by kineticUk
Wed Jul 27, 2005 11:56 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: 5.01 render sounds wrong
Replies: 6
Views: 1241

Operator Clicks

I am having a similar problem since upgrading to live 5. When I record operator clips into audio tracks, it clicks on the first note.I was just messing about with operator and tried to make a tune just using operator and every track I record has this problem. I still have the set if you can help. It...
by kineticUk
Mon Jul 25, 2005 1:12 am
Forum: Feature Wishlist
Topic: go back to normal preset browsing
Replies: 30
Views: 5221

New browser a good idea but keep the old one as well

I like the idea that you can load instrument presets banks from the browser now as I have had problems with imposcar and other Audio units plugins on osx. But... Tried to load aupreset from browser for imposcar AU when I upgraded to live 5 and it didnt work, so much for that then. The original prese...
by kineticUk
Mon Jul 25, 2005 12:40 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 5 looses Korg Legacy presets saved in Live 4.1
Replies: 1
Views: 943

Crashing All the time

Yeah Both myself and my bandmate are have been having serious stability problems with live 414 and now since I have updated to live 5.01 alot of my songs which i have used KLC in will no longer open. I believe there could be a problem with legacy and live 5 as I am sure the songs that wont open have...