Search found 117 matches

by vanhaze
Sun May 21, 2006 2:39 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: remote control loop settings ?
Replies: 2
Views: 480

ok, that's clear then.

thx for the quick reply !


Rob.
by vanhaze
Sun May 21, 2006 12:39 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: remote control loop settings ?
Replies: 2
Views: 480

remote control loop settings ?

Hi to all, I want to assign loop start / end and ON/OFF to different keys on my computer keyboard. this goes without problems for 1 audiochannel. but as soon as i want to map these settings for a second channel, the ones for the first are overwritten :( So i wonder if it is possible to map loop sett...
by vanhaze
Sat May 20, 2006 11:24 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Looped region saving as clip ??
Replies: 2
Views: 531

Thx for your quick reply.
Not an elegant way to do it, but for now i can Live with it :0)



Rob.
by vanhaze
Sat May 20, 2006 10:59 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Looped region saving as clip ??
Replies: 2
Views: 531

Looped region saving as clip ??

Hi there,

Maybe my question is posted before but i couldn't find an
answer here and also not in the online help of Live 5.

Say i have a looped region inside a clip ,
can i then store that looped region as a new clip ?
Would be great ...

many thx in advance for any help !


Rob.
by vanhaze
Wed May 17, 2006 9:19 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 5.2 and 10.4.6 = a no go ?
Replies: 14
Views: 1902

Well, very quick help from Ableton support solved my problem:
culprit was an incompatible rewire lib from Arturia's Storm.

Looks like Storm is incompatible with 10.4.6 , not Live .. :0)


Rob.
by vanhaze
Tue May 16, 2006 7:24 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 5.2 and 10.4.6 = a no go ?
Replies: 14
Views: 1902

LOL,

for me that solution is not "going back" to 10.4.5.

took me about 2 weeks to configure my g5 , it is now.


Rob.
by vanhaze
Tue May 16, 2006 9:45 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 5.2 and 10.4.6 = a no go ?
Replies: 14
Views: 1902

I didnt know you could go back from 10.4.6 to 10.4.5...

how did you do that ?


Rob.
by vanhaze
Mon May 15, 2006 8:19 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 5.2 and 10.4.6 = a no go ?
Replies: 14
Views: 1902

Live 5.2 and 10.4.6 = a no go ?

Hi to all, Today i upgraded from osx 10.4.5 to 10.4.6. Now Live 5.2 crashes quite alot unexpectedly :( I DID repair permissions and so on. Anybody sharing this also ? this is my crashlog..i'm a noob with this :( ===== Display starts at offset 70654 within file of length 201726. ==== ===== Use File->...
by vanhaze
Sat Oct 15, 2005 3:09 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Beatmarkers not remembered :(
Replies: 1
Views: 638

Beatmarkers not remembered :(

Hi there,

I turn WARP mode on when importing a song in a clip and manually
re-arrange some beatmarkers.

Next time i load that song, my beatmarkers are not remembered.

Do i miss something or is this a bug ?


Rob.
by vanhaze
Thu Sep 15, 2005 10:34 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: why doesn't live get / send midi data via rewire ?
Replies: 1
Views: 834

Good question. For me it's very annoying too but .. I have setup the IAC bus (found in Apple's AUDIO MIDI SETUP utlity) to enable MIDI communication from Logic to Live . It works quite well for me :0) For example : setup IAC bus 1 to send MIDI from Logic to Live. Only the other way around seems impo...
by vanhaze
Thu Aug 18, 2005 8:45 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Live 5 - very slow GUI rewired with Logic7
Replies: 14
Views: 3569

Same problem here : Live 5.01 reacts very sluggish in Rewire mode with Logic 7.1.

Hope this can be fixed soon.


Rob.
by vanhaze
Sat Jul 23, 2005 2:36 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Live 5 : AWESOME !! Many thx to Ableton !!
Replies: 1
Views: 516

Live 5 : AWESOME !! Many thx to Ableton !!

Just downloaded my upgrade at Ableton.
Live 5 is amazing !

Hands up for the Ableton Crew.
I think i'm gonna put Logic 7 at the garbage..


Rob van Hees.