Search found 357 matches

by Nightrider
Fri Mar 06, 2009 3:49 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] Looper not auto looping to the required bar setting
Replies: 7
Views: 1313

Re: [8b15] Looper not auto looping to the required bar setting

Hi, Just to be sure: if Live transport is not running, then you've got to hit the Looper big button, or the play button as to tell Live "this was 4 bars". Or, was the transport running? Regards, Amaury Hey Amaury, The Live transport was running, it worked maybe 4 our of 5 times but during my main e...
by Nightrider
Thu Mar 05, 2009 2:16 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] Looper not auto looping to the required bar setting
Replies: 7
Views: 1313

Re: [8b15] Looper not auto looping to the required bar setting

forge wrote:
Nightrider wrote:oh yeah, FORGE will back me up on this one... he was there too!
It's all lies!
Great!! As if they'll believe me now.... :roll:
by Nightrider
Thu Mar 05, 2009 1:49 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] Looper not auto looping to the required bar setting
Replies: 7
Views: 1313

Re: [8b15] Looper not auto looping to the required bar setting

oh yeah, FORGE will back me up on this one... he was there too!
by Nightrider
Thu Mar 05, 2009 12:21 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] Looper not auto looping to the required bar setting
Replies: 7
Views: 1313

[amo] Looper not auto looping to the required bar setting

TONIGHT of all nights, Brisbane Ableton Collective is having it's first workshop of the year and we're into'ing LIVE8. Looper was set to Loop after 4 bars and then shift into overdub mode. Unfortunately Didn't! it just continued one recording until I hit the record/play button again at which time it...
by Nightrider
Wed Mar 04, 2009 1:25 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [awi] 8b14: Crashes when changing fades/cut pasting
Replies: 1
Views: 275

[awi] 8b14: Crashes when changing fades/cut pasting

Regular crashes when changing fades/cutting & pasting audio and then re-playing all in Arrangement view.

I sent through bug reports x2

seem it may be fixed in 8b15 but it was the most buggy time I'd had with any of the betas
by Nightrider
Sat Feb 28, 2009 3:22 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [5183] 8b14: Spectrum wave form doesn't go flat
Replies: 1
Views: 637

[5183] 8b14: Spectrum wave form doesn't go flat

when monitoring audio with SPECTRUM FX the wave form doesn't got flat when the track finishes in session view, evening if the volume in that track is set to -inf

just a little bug but one none the less
by Nightrider
Tue Feb 24, 2009 2:59 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [8b12] Looper - clear buffer/loop not happening
Replies: 5
Views: 580

OK, this really annoyed me tonight when playing LIVE (yes I used the beta for a live gig here in Melbourne)

Anyway would anyone care to explain??

I have to clear the damn LOOPER every time I open the project
by Nightrider
Tue Feb 24, 2009 1:31 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [8b12] Looper - clear buffer/loop not happening
Replies: 5
Views: 580

This is still happening.

Does anyone else still get this??
by Nightrider
Tue Feb 24, 2009 1:30 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [dwi] 8b12 Crashes with Pluggo
Replies: 1
Views: 237

[dwi] 8b12 Crashes with Pluggo

I'm able to get crashes pretty regularly with any selection of Pluggos. Especially when copying and pasting and/or dragging them to another track.

Thanks.
by Nightrider
Sat Feb 21, 2009 4:57 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [8b12] Looper - clear buffer/loop not happening
Replies: 5
Views: 580

[8b12] Looper - clear buffer/loop not happening

Problemo: I have Looper, record in a piece of audio. I stop playback and save that project. I then re-start playback with existing Loop in Looper, I then completely clear Looper so there is NO audio and then 're-Save' the project. I quit and close live, open Live and the said project and then Looper...
by Nightrider
Thu Feb 12, 2009 2:24 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] Group Fx Select + Envelope consistency
Replies: 1
Views: 306

[amo] Group Fx Select + Envelope consistency

Problem 1: I have four tracks in Arrangement view each with 1 reverb instance in all. I then have an additional (second Reverb instance) in two of the tracks. If i select all the tracks and do a group change to the first Reverb FX envelope they don't all change to the first Reverb FX envelope in eac...
by Nightrider
Mon Feb 02, 2009 10:49 am
Forum: Music and Audio Production
Topic: MAX for LIVE question
Replies: 4
Views: 554

MAX for LIVE question

will we be able to edit/change/join and manipulate existing Pluggos?
by Nightrider
Sun Feb 01, 2009 2:53 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] I still think the GUI is kinda blurry...
Replies: 12
Views: 1853

Re: I still think the GUI is kinda blurry...

Hervé wrote:
Nightrider wrote:
when I zoom it's goes blurry. What's with that?
same here, but is it a bug or a videocard limitation ?
surely not video card as everything else is as clear as glass on my HD monitor
by Nightrider
Sun Feb 01, 2009 12:12 am
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [amo] I still think the GUI is kinda blurry...
Replies: 12
Views: 1853

Re: I still think the GUI is kinda blurry...

j2j wrote:Seems to be a little burry or something on OS X... B5, is definitely still not sharp and crisp like v7...

GUI bug...
when I zoom it's goes blurry. What's with that?