Search found 62 matches

by Friedrich
Sun Nov 29, 2009 6:08 pm
Forum: Max For Live
Topic: [Share] Floating Step Sequencer (Version 4)
Replies: 32
Views: 5255

Re: [Share] Floating Step Sequencer (Version 4)

Hey Jon, Thanx, it gets better with every update! Two questions: Although I placed yr seq in the same folder as the 'original' I can't get the swing function to work. What do I do wrong ? The copy/paste function; how is it supposed to work ? I have no succes by just selecting the numbers in the two ...
by Friedrich
Fri Nov 27, 2009 8:02 pm
Forum: Max For Live
Topic: CS´StepSQ - phats mod V1
Replies: 7
Views: 1169

Re: CS´StepSQ - phats mod V1

Talk about a detailed explanation!!

Thanx, I think I have it running now....This will take some investigating!

Have a good one
Bert
by Friedrich
Fri Nov 27, 2009 4:49 pm
Forum: Max For Live
Topic: CS´StepSQ - phats mod V1
Replies: 7
Views: 1169

Re: CS´StepSQ - phats mod V1

Man, first of all: thanx for your hard work !
I am trying to get this to work, and am not quite sure how.
In your setup page, I don't see a dropdown menu for selecting the running lights, could it be
that something's wrong there ? (In your first version it worked)

Cheers,
Bert
by Friedrich
Mon Nov 23, 2009 6:56 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Install problem Max for Live
Replies: 4
Views: 1093

Re: Install problem Max for Live

Thanx, Christian (I thought by doing that, I'd authorize everything again..)
by Friedrich
Mon Nov 23, 2009 6:34 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Install problem Max for Live
Replies: 4
Views: 1093

Install problem Max for Live

Hi guys, I may do something wrong here, but: I followed the manual installed Live 8.1 first, then Max (in standard path). There is no sign of Max in Ableton, not in Preferences / File/folder, not in the library apps. Should I delete my unlock file and authorize again ? I am on XP by the way. Thanx, ...
by Friedrich
Mon Nov 16, 2009 11:26 am
Forum: Max For Live
Topic: [Share] Floating Step Sequencer (Version 4)
Replies: 32
Views: 5255

Re: [Share] Floating Step Sequencer (Version 3)

Thanx, Jon. When I download your updated version, I get the 'standard' step sequencer.
Could it be that you uploaded the wrong file, or am I doing something totally wrong ?

Best,
Bert
by Friedrich
Tue Sep 15, 2009 8:33 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Monome Emulator for APC40- BIG UPDATE! - More Fun!
Replies: 278
Views: 73787

Re: Monome Emulator for APC40- BIG UPDATE! - More Fun!

DJ Groovy: I'm on XP, and have this working as follows: Download latest version of Monomulator (fixes slider rows THANKS MIKE !!!!! ) In Monomulator: Use APC40 USB ports for MIDI from & to APC40 Use midiyoke channel 1 for APC automap to & channel 2 for APC automap from Live Use midiyoke channel 3 fo...
by Friedrich
Mon Sep 14, 2009 5:23 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Monome Emulator for APC40- BIG UPDATE! - More Fun!
Replies: 278
Views: 73787

Re: Monome Emulator for APC40- BIG UPDATE! - More Fun!

Mike, Could it be that Live 8.05 throws a spanner in the works ? On XP I seem to have lost the 'normal' apc40 page / functionality now.... Best, Bert UPDATE: sorry, after some restarts, it got it working again. Now, if I only could get those fader rows to work with different CC's (see earlier post) ...
by Friedrich
Sun Sep 13, 2009 12:15 pm
Forum: Music and Audio Production
Topic: Monome Emulator for APC40- BIG UPDATE! - More Fun!
Replies: 278
Views: 73787

Re: Monome Emulator for APC40- BIG UPDATE! - More Fun!

Mike: Wow, very nice!!! I'm on XP, Monomulator 1.0 works beautifully. One question about the slider-page: no matter what I try,Live just receives channel 11, CC 0 messages (on all rows) I reserved midiyokes channel 4 for this, changing the channel/CC numbers in monomulator has no effect. I suppose I...
by Friedrich
Fri Jul 10, 2009 2:53 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Complex Pro..audio glitching
Replies: 5
Views: 1024

Re: Complex Pro..audio glitching

Yup, I have the same problem, only in complex pro mode. Which is a pity, as I really like the sonic results this mode produces. The glitches are not too loud, but definitely audible.
by Friedrich
Wed May 06, 2009 8:12 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Collision modulation bug ?
Replies: 0
Views: 306

Collision modulation bug ?

In Collision, while assigning pitch modulation to my keyboards mod wheel, I found this: I assigned LFO 1 to Res 1 & 2 Pitch, in the midi tab I assigned mod wheel to LFO 1 Depth as Destination A and set Amount A to 100 %, expecting no modulation with the mod wheel down, and modulation with the wheel ...
by Friedrich
Fri Apr 17, 2009 9:57 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: 8.0.1 Crashing when Saving Instrument Rack
Replies: 3
Views: 398

Re: 8.0.1 Crashing when Saving Instrument Rack

Yes, I experience the very same thing on XP.
by Friedrich
Tue Apr 07, 2009 5:48 am
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Latin Percussion audition very slow
Replies: 8
Views: 913

Re: Latin Percussion audition very slow

Yep, I mentioned this during beta testing, and started a similar thread, I have the same problem.
I recently also noticed on one friend's Mac and another one's PC they have shorter loading times,
strange indeed.

Hope this gets solved.

Best,
Bert
by Friedrich
Sat Apr 04, 2009 12:25 pm
Forum: Users' Help Exchange - closed
Topic: Slow loading times latin percussion
Replies: 1
Views: 333

Slow loading times latin percussion

Already mentioned this in the 8 betabugs forum; loading latin percussion files takes a long time. Although improved in Live 8.1, it still is rather slow in my opinion. The dragging now takes approx. 3 seconds, which I suppose is not too bad, but the actual loading of latin percussion tracks still ta...
by Friedrich
Fri Mar 27, 2009 4:24 pm
Forum: Live 8 Beta -- done --
Topic: [4831] small optical bug: no visual audio in (EMU 1820M)
Replies: 7
Views: 2190

Re: [4831] small optical bug: no visual audio in (EMU 1820M)

Yep, this one is solved for me

Thanks,
Bert