ALDJ Disapeared?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
marsh240sx
Posts: 74
Joined: Tue Oct 04, 2005 5:17 pm
Location: Altamonte Springs, FL
Contact:

Post by marsh240sx » Tue Nov 25, 2008 4:48 pm

korruptor wrote:Are we there yet? :D

yeah we're there, go ahead and open the door and get out.. remember to tuck and roll.
Ableton 6.10 on PC; Delta 44 sound card;
Intel Core 2 Duo 1.86ghz; 1gig DDR2 800; 120gig 7200 8meg SATA150 WD and 300gig 7200 16meg SATA300 Seagate; MSI 975X Platinum V.2 MB; UC-33e; Korg Kontrol 49

sparklepuff
Posts: 3300
Joined: Sat Apr 22, 2006 4:54 am
Location: Brooklyn

Post by sparklepuff » Tue Nov 25, 2008 5:16 pm

Image

Tone Deft
Posts: 23745
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:19 pm
Location: SF, CA

Post by Tone Deft » Tue Nov 25, 2008 5:20 pm

Condra - no need to cry!! your ring is right behind you!!

shhh quiet little one... let daddy sing you a song.

"Change my pitch up, smack my bitch up!!!
Change my pitch up, smack my bitch up!!!
Change my pitch up, smack my bitch up!!!"


see, he's asleep already...
"Obsession is a great substitute for talent." - Steve Martin on learning the banjo

Dell Inspiron 15 7000, Live 10.1, Win10 Home, Edirol UA101, APC40, Remote SL, SPD-SX, mic, guitars, JX305, Nova
soundcloud.com/tone-deft

korruptor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 27, 2007 4:55 pm

Post by korruptor » Tue Nov 25, 2008 6:04 pm

marsh240sx wrote:Ableton 6.10 on PC; Delta 44 sound card;
Intel Core 2 Duo 1.86ghz; 1gig DDR2 800; 120gig 7200 8meg SATA150 WD and 300gig 7200 16meg SATA300 Seagate; MSI 975X Platinum V.2 MB; UC-33e; Korg Kontrol 49
I hope that's out of date. You've got a tiny one :D
Image

Out Of My System
Posts: 88
Joined: Fri Oct 21, 2005 9:59 am

Post by Out Of My System » Tue Nov 25, 2008 6:38 pm

Looks like the DNS entry has been changed. Still can't get at the site, though as I think my ISP's cache needs to update. Would be grateful if someone would do 'nslookup abletonlivedj.com' and let me know what they get back, or better still, if the site magically appears.

jez3122
Posts: 534
Joined: Tue Jan 16, 2007 9:02 pm
Location: Lincs,England
Contact:

Post by jez3122 » Tue Nov 25, 2008 6:48 pm

DNS server handling your query: localhost
DNS server's address: 127.0.0.1#53

Non-authoritative answer:
Name: abletonlivedj.com
Address: 208.100.3.111

does this mean anything :?:
don'tknow what i'm doing really
Live 7.0.16, core 2 Quad 2.66ghz 4 gb ram,ESI U46SE,Vestax VCM-600, M-Audio Axiom 25,
evolution249c,Maudio Xpression pro, various guitars,Akai mpd16, NI intact,YamahaMSP3's,zoom323, a Ukulele and a Crate of Stella.

korruptor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 27, 2007 4:55 pm

Post by korruptor » Tue Nov 25, 2008 6:50 pm

I got

Non-authoritative answer:
Name: abletonlivedj.com
Address: 87.117.209.209
Image

Out Of My System
Posts: 88
Joined: Fri Oct 21, 2005 9:59 am

Post by Out Of My System » Tue Nov 25, 2008 6:53 pm

Cheers chaps. Jez's results are what we're after. Korruptor - yours is pointing at the old address. It should migrate in time. Unfortunately, the hosts have switched machines and something's not come back correctly so all you'll see is a big OOMS logo a while. Will this crap never end....

j0shu@
Posts: 547
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:27 pm
Location: tn
Contact:

Post by j0shu@ » Tue Nov 25, 2008 6:54 pm

Out Of My System wrote:Looks like the DNS entry has been changed. Still can't get at the site, though as I think my ISP's cache needs to update. Would be grateful if someone would do 'nslookup abletonlivedj.com' and let me know what they get back, or better still, if the site magically appears.
Non-authoritative answer:
Name: abletonlivedj.com
Address: 208.100.3.111

j0shu@
Posts: 547
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:27 pm
Location: tn
Contact:

Post by j0shu@ » Tue Nov 25, 2008 6:55 pm

doh!

Out Of My System
Posts: 88
Joined: Fri Oct 21, 2005 9:59 am

Post by Out Of My System » Tue Nov 25, 2008 7:00 pm

If it does pop back into life could someone plz throw me a PM? I may not see it come back for a while due to the DNS propagation and am hassling the hosts to get their finger out. Ta.
Last edited by Out Of My System on Tue Nov 25, 2008 7:01 pm, edited 1 time in total.

Tone Deft
Posts: 23745
Joined: Mon Oct 02, 2006 5:19 pm
Location: SF, CA

Post by Tone Deft » Tue Nov 25, 2008 7:01 pm

it's funny watching you guys struggle.


btw warp has to be on for clips to loop.
has anyone at ALDJ ever set monitor to 'IN'?

:P
"Obsession is a great substitute for talent." - Steve Martin on learning the banjo

Dell Inspiron 15 7000, Live 10.1, Win10 Home, Edirol UA101, APC40, Remote SL, SPD-SX, mic, guitars, JX305, Nova
soundcloud.com/tone-deft

Out Of My System
Posts: 88
Joined: Fri Oct 21, 2005 9:59 am

Post by Out Of My System » Tue Nov 25, 2008 7:02 pm

Aye. It's a PITA but totally out of my control for the time being.

korruptor
Posts: 11
Joined: Fri Apr 27, 2007 4:55 pm

Post by korruptor » Tue Nov 25, 2008 7:03 pm

Bugger, so it's just me that's not there yet. Typical :D
Image

jez3122
Posts: 534
Joined: Tue Jan 16, 2007 9:02 pm
Location: Lincs,England
Contact:

Post by jez3122 » Tue Nov 25, 2008 7:04 pm

Tone Deft wrote:it's funny watching you guys struggle.


btw warp has to be on for clips to loop.
has anyone at ALDJ ever set monitor to 'IN'?

:P
What is this foreign tounge he speaks in :?:
Live 7.0.16, core 2 Quad 2.66ghz 4 gb ram,ESI U46SE,Vestax VCM-600, M-Audio Axiom 25,
evolution249c,Maudio Xpression pro, various guitars,Akai mpd16, NI intact,YamahaMSP3's,zoom323, a Ukulele and a Crate of Stella.

Post Reply