monome

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
the_antagonist
Posts: 1605
Joined: Tue Sep 02, 2008 3:48 pm
Contact:

monome

Post by the_antagonist » Mon Mar 30, 2009 10:50 pm

has anyone heard of this thing?

http://www.youtube.com/watch?v=76aViLkz ... re=related



seriously, sorry if this has been posted before

LOFA
Posts: 3364
Joined: Mon Jan 10, 2005 7:10 pm

Re: monome

Post by LOFA » Tue Mar 31, 2009 1:31 am

The_Antagonist... I get it. Lol.


beatpoet
Posts: 651
Joined: Fri Feb 16, 2007 10:39 am
Location: Galway

Re: monome

Post by beatpoet » Tue Mar 31, 2009 9:30 am

That's one of the original Tetris machines from the late 70's, someone told me you can hack them to make phat beatz, seems like a lot of hassle though.

the_antagonist
Posts: 1605
Joined: Tue Sep 02, 2008 3:48 pm
Contact:

Re: monome

Post by the_antagonist » Tue Mar 31, 2009 11:10 am

the music didnt match up to what he is doing

chalkline
Posts: 65
Joined: Sat Apr 19, 2008 7:35 pm
Location: Leighton Buzzard/London

Re: monome

Post by chalkline » Tue Mar 31, 2009 12:12 pm

There are a few guys here that use the monome, I have a 40h, great machines, most of the monome community seem to use Live.

beatpoet
Posts: 651
Joined: Fri Feb 16, 2007 10:39 am
Location: Galway

Re: monome

Post by beatpoet » Tue Mar 31, 2009 12:25 pm

No way, there are people here that old 8O

t1mp
Posts: 371
Joined: Tue Aug 07, 2007 6:44 pm
Location: Concord, CA
Contact:

Re: monome

Post by t1mp » Tue Mar 31, 2009 2:37 pm

never heard of monome.


rbanks
Posts: 16
Joined: Sun Feb 08, 2009 10:35 pm
Contact:

Re: monome

Post by rbanks » Fri Apr 03, 2009 7:29 pm

monome is the shit! for performance...you do need to have some programming knowledge
MBP 4GB, MOTU Traveler, APC40, Axiom 25, FCB 1010, Roland Fantom X6, Ableton Live 8.09, Logic Pro 8 (<>) (<>)

www.myspace.com/strangerprophecy

Post Reply