wavearts tube saturator plugin

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
33tetragammon
Posts: 903
Joined: Fri Dec 26, 2008 8:34 pm
Location: The Universe
Contact:

wavearts tube saturator plugin

Post by 33tetragammon » Fri Nov 06, 2009 9:43 am

hi all,

beside all the MFL excitement going on,just discovered this gem :

http://wavearts.com/products/plugins/tube/

hefty on your cpu(as they mentioned)but sounds really good.

Rave
Posts: 6152
Joined: Mon Oct 03, 2005 9:26 am

Re: wavearts tube saturator plugin

Post by Rave » Fri Nov 06, 2009 11:43 am

It must be at that price. 8O

polyslax
Posts: 2402
Joined: Sun Jun 06, 2004 11:22 pm
Location: Canada
Contact:

Re: wavearts tube saturator plugin

Post by polyslax » Fri Nov 06, 2009 12:31 pm

:lol: Why do they insist on the glowing tube behind a window thing? Just silly imo.

Here's the one I'm waiting for... should be out rsn:

Decapitator
Image Image

33tetragammon
Posts: 903
Joined: Fri Dec 26, 2008 8:34 pm
Location: The Universe
Contact:

Re: wavearts tube saturator plugin

Post by 33tetragammon » Fri Nov 06, 2009 12:56 pm

polyslax wrote::lol: Why do they insist on the glowing tube behind a window thing? Just silly imo.

Here's the one I'm waiting for... should be out rsn:

Decapitator
wow!!!!!!!

thanks for the link.
will definitely try that out!

drako
Posts: 269
Joined: Wed May 13, 2009 5:05 am

Re: wavearts tube saturator plugin

Post by drako » Fri Nov 06, 2009 2:06 pm

The wavearts plug does not show up here in ableton 8.08.

33tetragammon
Posts: 903
Joined: Fri Dec 26, 2008 8:34 pm
Location: The Universe
Contact:

Re: wavearts tube saturator plugin

Post by 33tetragammon » Fri Nov 06, 2009 2:25 pm

drako wrote:The wavearts plug does not show up here in ableton 8.08.
i'm using Live 7.016,works fine here.

lalakulo
Posts: 54
Joined: Sat Nov 07, 2009 12:30 am

Re: wavearts tube saturator plugin

Post by lalakulo » Sat Nov 07, 2009 12:35 am

wow! this lil baby takes 60% cpu on my quadcore.
1 instance!

Post Reply