Reaktor .ISM midi Assign

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
penfolder
Posts: 58
Joined: Sun Sep 13, 2009 7:59 pm
Location: Camberwell

Reaktor .ISM midi Assign

Post by penfolder » Tue Jan 12, 2010 12:06 pm

VST /AU plugin Reaktor and the stand alone. One huge benefit to working with Ism files within a sequencer environment like Logic, Cubase or Live is that you can have Reaktor use 8 separate outputs per instance. This gives you 4 stereo channels, on each pair of outs you can load up a different ism format synth or sampler and assign a different midi channel to each one. IF you only loaded prefabricated ENS files you would have to load a new Reaktor plugin instance for each time you wanted to use Reaktor in a song
hallo peeps,

can anyone add further assistance to the above?

I'm under the impression you can assign a reaktor instrument [contained within ens] to a Live Midi Channel, therefore allowing you to add extra instruments onto different channels?

hope this makes sense, not had much luck at the mo.

[Mac OSX]

penfolder
Posts: 58
Joined: Sun Sep 13, 2009 7:59 pm
Location: Camberwell

Re: Reaktor .ISM midi Assign

Post by penfolder » Tue Jan 12, 2010 2:27 pm

^ ignore this, CPU goes awol.
P[P]
2010

Post Reply