max for live licencing

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
cutoutcollective
Posts: 7
Joined: Wed Nov 04, 2009 4:26 pm

max for live licencing

Post by cutoutcollective » Sun Jan 24, 2010 4:17 pm

Hi.

I have Live installed on both my studio machine and my laptop (Live's licence agreement lets you use one licence for two machines). Does the same apply with max for live? ie can I legally activate one copy of max for live on both machines?

ark
Posts: 1349
Joined: Thu Feb 26, 2009 4:25 pm
Location: New Jersey, USA
Contact:

Re: max for live licencing

Post by ark » Sun Jan 24, 2010 4:49 pm

cutoutcollective wrote:Hi.

I have Live installed on both my studio machine and my laptop (Live's licence agreement lets you use one licence for two machines). Does the same apply with max for live? ie can I legally activate one copy of max for live on both machines?
Yes.

ShelLuser
Posts: 4030
Joined: Sun Dec 06, 2009 10:26 pm
Location: Wageningen, Netherlands

Re: max for live licencing

Post by ShelLuser » Sun Jan 24, 2010 5:00 pm

That is explained on their website, the authorization section. In short; you're allowed to use it on multiple computers (doesn't say how much, I guess 2 is a safe bet) but copies may not be running at the same time.
With kind regards,

Peter

Using the 'Power' Trio: Live 10 Suite (+ Push & Max 8 ), Reason 10 and Maschine Mk3 (+ the ultimate Komplete 12).
Blog: SynthFan (under heavy construction!)

cutoutcollective
Posts: 7
Joined: Wed Nov 04, 2009 4:26 pm

Re: max for live licencing

Post by cutoutcollective » Sun Jan 24, 2010 5:20 pm

great, thanks...

Post Reply