The Lounge

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
liveISlife
Posts: 2311
Joined: Sun Aug 26, 2007 6:41 pm
Location: Katy Perry's Cleavage, New York
Contact:

The Lounge

Post by liveISlife » Thu May 06, 2010 6:11 am

On behalf of The Lounge I would just like to invite everyone to The Lounge. Here this- http://forum.ableton.com/viewforum.php?f=40

O yeah...and Ableton live,...uhhhh,...,...,,...... that thing. Yeah, it's pretty cool. How do you use it?

timothyallan
Posts: 5788
Joined: Wed Nov 24, 2004 11:05 pm
Location: Melbourne Australia
Contact:

Re: The Lounge

Post by timothyallan » Thu May 06, 2010 6:13 am

Why do my mixes sound so much XXX'er than XXX when I use abletronz!?

liveISlife
Posts: 2311
Joined: Sun Aug 26, 2007 6:41 pm
Location: Katy Perry's Cleavage, New York
Contact:

Re: The Lounge

Post by liveISlife » Thu May 06, 2010 6:17 am

You may want to research this topic before proceeding with your inquiry... http://en.wikipedia.org/wiki/Computer

timothyallan
Posts: 5788
Joined: Wed Nov 24, 2004 11:05 pm
Location: Melbourne Australia
Contact:

Re: The Lounge

Post by timothyallan » Thu May 06, 2010 6:39 am

Thank you for your clear and concise answer. It has corrected my problem and I feel validated as a person thanks to this wonderful forum.

I wish that all my online communications went as smoothly as this one.

I bid you good day.

ChrisIhao
Posts: 121
Joined: Wed Apr 21, 2010 10:35 pm

Re: The Lounge

Post by ChrisIhao » Thu May 06, 2010 6:52 am

How do I rewire to a synth? I cant find any wires on the back of the computer. I tried reading this: http://en.wikipedia.org/wiki/Wire but it says nothing about the "re" wires.

malutki
Posts: 341
Joined: Mon May 11, 2009 9:12 pm
Location: Near The Lake, Germany
Contact:

Re: The Lounge

Post by malutki » Thu May 06, 2010 8:42 am

Hi there ChrisIhao,

I was baffled by this also, but once you grasp the basic concept,
like I did through the swift and friendly answers provided by the helping hands of this wonderful forum,
it all becomes clear and easy:

you can only re-wire synths that you previously un-wired!

hope this helps, and yeah they really should put that in the manual :?


I wish you all the best and bid you farewell,
may you happily and productively re-wire henceforth.

I heartily remain in fellow Abletonianship

malutki
I'm going home

ChrisIhao
Posts: 121
Joined: Wed Apr 21, 2010 10:35 pm

Re: The Lounge

Post by ChrisIhao » Thu May 06, 2010 9:41 am

malutki wrote:Hi there ChrisIhao
Hi Malutki. I did what you said. I opened my synth (phu, a lot of screws) then removed all the wires. I obviously didnt remove the power cable.

Now I cant seem to even play tones or change banks. Hmm. This is so hard!

PS: I hope you understood that I was joking in my previous post as well. If not I'm sorry for wasting your time/not being obvious enough. I appreciate the concern though. I know rewiring well through several years of use, and I just love it :D Have good day (here its sunny and things are looking up)

liveISlife
Posts: 2311
Joined: Sun Aug 26, 2007 6:41 pm
Location: Katy Perry's Cleavage, New York
Contact:

Re: The Lounge

Post by liveISlife » Thu May 06, 2010 9:59 am

ChrisIhao wrote:How do I rewire to a synth? I cant find any wires on the back of the computer. I tried reading this: http://en.wikipedia.org/wiki/Wire but it says nothing about the "re" wires.
You must add this to arrive at a clear and concise solution...http://en.wikipedia.org/wiki/Re

liveISlife
Posts: 2311
Joined: Sun Aug 26, 2007 6:41 pm
Location: Katy Perry's Cleavage, New York
Contact:

Re: The Lounge

Post by liveISlife » Thu May 06, 2010 10:02 am

timothyallan wrote:Thank you for your clear and concise answer. It has corrected my problem and I feel validated as a person thanks to this wonderful forum.

I wish that all my online communications went as smoothly as this one.

I bid you good day.
Your very welcome my dear dear. Now, go enjoy your self. For one day you shall drink all of your milk and you will be a big big boy and all the fair ladies of the land shall have computers. Go, GO NOW!

Contra
Posts: 1263
Joined: Wed Nov 01, 2006 9:59 am
Location: Miami,FL. USA
Contact:

Re: The Lounge

Post by Contra » Thu May 06, 2010 10:46 am

would u frown upon me for robbing a street flower salesman for his money, and one bouquet, and then takin my chick out for dinner w/ said "monies" and give her flowers?!?!?!?! 8O

ChrisIhao
Posts: 121
Joined: Wed Apr 21, 2010 10:35 pm

Re: The Lounge

Post by ChrisIhao » Thu May 06, 2010 10:48 am

liveISlife wrote:
ChrisIhao wrote:How do I rewire to a synth? I cant find any wires on the back of the computer. I tried reading this: http://en.wikipedia.org/wiki/Wire but it says nothing about the "re" wires.
You must add this to arrive at a clear and concise solution...http://en.wikipedia.org/wiki/Re
Ah. I totally see your point. My bad for not specifying enough.

To round it up, in light of my bestowed knowledge, this:

http://en.wikipedia.org/wiki/This

Post Reply