panning bug

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
Laura_Live
Posts: 167
Joined: Tue Nov 27, 2007 4:22 pm

panning bug

Post by Laura_Live » Sat Oct 16, 2010 11:08 pm

I found the following bug:

if I type in '13l' into the panning field of a track, '13R' appears..

if I type in '13r', it changes to '13R'

P.S., running 8.2

steko
Posts: 3350
Joined: Thu Jan 22, 2009 8:29 pm

Re: panning bug

Post by steko » Sat Oct 16, 2010 11:45 pm

Just type -13 :wink:
Rahad Jackson wrote:My Awesome Mix Tape #6

Laura_Live
Posts: 167
Joined: Tue Nov 27, 2007 4:22 pm

Re: panning bug

Post by Laura_Live » Sun Oct 17, 2010 12:07 am

Thanks :oops:

Post Reply