Page 1 of 1

Help!!! I can't find Amplitube VST!!!

Posted: Wed Jan 05, 2005 9:56 am
by ryo74
I've juz installed the Amplitube demo, how come I don't see it in Live 4?!! :?

amplitube

Posted: Wed Jan 05, 2005 1:39 pm
by neomodo
did ya specify the location of yer plugins folder in the preferences?

Posted: Wed Jan 05, 2005 6:31 pm
by ryo74
Yeah! I mean....I can see all my other Plug-ins/VSTs/AUs....except Amplitube!!

Posted: Wed Jan 05, 2005 9:48 pm
by +1
This happened to me like 100 times:
With all kinds of vst's

1 Move Ampli to a new folder
2 load up Live and then quit Live
3 Move Ampli back to the Vst folder
4 Load up Live again --> it should find the missing vst

Or

Make a new folder in your vst, put Ampli there and load up Live

Hope this helps

Posted: Thu Jan 06, 2005 4:33 am
by ryo74
Nope! Tried both.......didn't work!!! Never happened before with my other VSTs!!