AU Manager....?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
tobybennett
Posts: 20
Joined: Wed May 23, 2007 9:50 pm
Location: Boston, MA

AU Manager....?

Post by tobybennett » Wed Jun 29, 2011 1:48 pm

Does anyone know of an Audio Units manager that would let you put AU's in custom folders such as your most used? I saw one on-line but it's out of production. Is this something I can do myself or by re-arranging my AU's this will mess up how my Mac and Ableton finds them?

Thanks for your help


I do not use VST's, mostly use Live and sometimes Logic 9.

MacBook Pro 8GB RAM 2.53GHz Intel Core 2 Duo

invol
Posts: 604
Joined: Sat Dec 11, 2004 6:47 am
Location: NYC - Williamsburg, Brooklyn
Contact:

Re: AU Manager....?

Post by invol » Sat Jul 02, 2011 6:10 am

There used to be a bunch of them, all free, but now all discontinued. I haven't found one in a while....
MacPro DualQuad 2.8 GHz 10GB RAM OSX 10.9 • RME Fireface 800 Push Launchpad Virus TI2
Owner: Devotion - Brooklyn's only Ableton Certified Training Center
Author:The Music Producer's Survival Guide
Form Labs on SoundCloud

fishmonkey
Posts: 4116
Joined: Wed Oct 24, 2007 4:50 am

Re: AU Manager....?

Post by fishmonkey » Sat Jul 02, 2011 12:55 pm

Audiofile Engineering used to have a free separate Audio Unit Manager, however they now have AU/VST management rolled in to Backline:

http://www.audiofile-engineering.com/backline/

(check out the Effect Manager screenshot on the Tech Specs page)

Gnuus
Posts: 236
Joined: Thu Jun 07, 2007 12:51 pm
Location: Netherlands

Re: AU Manager....?

Post by Gnuus » Sat Jul 02, 2011 1:54 pm

:arrow: AudioFinder does have a plug-in manager and it's quite a good audio tool too.
http://myspace.com/aftronics
Live 10 Intro | iMac 3.4GHz Quad-Core Intel Core i7 | 16 GB Ram | Samaon Graphite 49 | Mac OS X 10.13.6 | iPad air | ZOOM TAC-2 | Roland TD11

Post Reply