Synth1 for Mac

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
dazzer
Posts: 1240
Joined: Sun Feb 06, 2005 10:24 am

Synth1 for Mac

Post by dazzer » Sun Sep 18, 2011 3:37 pm

http://www.geocities.jp/daichi1969/softsynth/

8O

Bet you didn't know that.

I've not got time to try ATM but be interested to hear how it goes for others, I'll experiment at a later date. Website says 10.7, not sure if that means you need Lion.

martin808
Posts: 584
Joined: Mon Jul 25, 2005 2:09 pm
Location: Glasgow
Contact:

Re: Synth1 for Mac

Post by martin808 » Sun Sep 18, 2011 4:01 pm

I don't have a mac but I love synth1. I use it on everything.

commuter
Posts: 471
Joined: Sun Aug 29, 2004 10:04 am
Location: Rennes/France
Contact:

Re: Synth1 for Mac

Post by commuter » Sun Sep 18, 2011 4:48 pm

8O !

Thanks!
15" Macbook Pro 2,3 quadcore I7 2012/8gb ram/240gb SSD/ LIVE 9.06/OSX 10.8.5, NI Komplete audio 6
https://www.facebook.com/commuterofficial
http://soundcloud.com/commuter

9V
Posts: 1053
Joined: Wed Oct 13, 2004 8:15 pm
Location: utopia

Re: Synth1 for Mac

Post by 9V » Sun Sep 18, 2011 5:28 pm

no news on KVR about mac support... :roll:

commuter
Posts: 471
Joined: Sun Aug 29, 2004 10:04 am
Location: Rennes/France
Contact:

Re: Synth1 for Mac

Post by commuter » Sun Sep 18, 2011 5:30 pm

15" Macbook Pro 2,3 quadcore I7 2012/8gb ram/240gb SSD/ LIVE 9.06/OSX 10.8.5, NI Komplete audio 6
https://www.facebook.com/commuterofficial
http://soundcloud.com/commuter

mholloway
Posts: 1574
Joined: Sat Nov 29, 2008 7:24 pm
Location: Portland, Oregon, USA
Contact:

Re: Synth1 for Mac

Post by mholloway » Sun Sep 18, 2011 6:23 pm

whaaaaaaaaattt!!!!

can't tell you how long I've wanted this..........

this BETTER be as real as it looks....

-M
my industrial music made with Ableton Live (as DEAD WHEN I FOUND HER): https://deadwhenifoundher.bandcamp.com/
my dark jazz / noir music made with Ableton Live: https://michaelarthurholloway.bandcamp. ... guilt-noir

mholloway
Posts: 1574
Joined: Sat Nov 29, 2008 7:24 pm
Location: Portland, Oregon, USA
Contact:

Re: Synth1 for Mac

Post by mholloway » Sun Sep 18, 2011 7:09 pm

It's real.

-M
my industrial music made with Ableton Live (as DEAD WHEN I FOUND HER): https://deadwhenifoundher.bandcamp.com/
my dark jazz / noir music made with Ableton Live: https://michaelarthurholloway.bandcamp. ... guilt-noir

Muzik 4 Machines
Posts: 769
Joined: Thu Oct 22, 2009 9:35 am

Re: Synth1 for Mac

Post by Muzik 4 Machines » Sun Sep 18, 2011 7:20 pm

today is a great day

Tympanic
Posts: 342
Joined: Mon Sep 03, 2007 11:22 am

Re: Synth1 for Mac

Post by Tympanic » Sun Sep 18, 2011 10:10 pm

it seems live can´t access the parameter values.
one can register the parameters via the configure mode,
but no automation is possible. no parameter change by controlling
the device with the blue hand option also.

otherwise - great :-)
I used to be with it, but then they changed what "it" was. Now, what I'm with isn't it, and what's "it" seems weird and scary to me.


>v< - that´s the question today

...the work of production is reduction...

some music

trevox
Posts: 659
Joined: Wed Mar 23, 2011 12:58 am

Re: Synth1 for Mac

Post by trevox » Sun Sep 18, 2011 10:58 pm

No way!!! I LOVE this synth and have not had it since moving to Mac (5 years). Much thanks for the link!!

condra
Posts: 2753
Joined: Fri Jun 08, 2007 2:03 pm
Location: Dublin
Contact:

Re: Synth1 for Mac

Post by condra » Mon Sep 19, 2011 12:40 am

NO WAY!

Love this synth. First VST I ever used.

necho
Posts: 995
Joined: Wed Mar 11, 2009 3:39 pm
Location: (y)UK

Re: Synth1 for Mac

Post by necho » Mon Sep 19, 2011 11:57 am

WIN.

best free VST ever.
_________
sigs suck.

3dot...
Posts: 9996
Joined: Tue Feb 20, 2007 11:10 pm

Re: Synth1 for Mac

Post by 3dot... » Mon Sep 19, 2011 1:44 pm

yawn..
now you can use it with 'fruity-loops' and imagine it's a winPC from 10 years ago..
:P
Image

Press Enter
Posts: 205
Joined: Mon Aug 22, 2011 4:06 pm

Re: Synth1 for Mac

Post by Press Enter » Mon Sep 19, 2011 2:11 pm

3dot... wrote:yawn..
now you can use it with 'fruity-loops' and imagine it's a winPC from 10 years ago..
:P
:D

golemus
Posts: 257
Joined: Wed Jan 27, 2010 12:26 am

Re: Synth1 for Mac

Post by golemus » Mon Sep 19, 2011 2:32 pm

is it on mac as stabile as on PC...?

Post Reply