using FX Plug Ins from Sonar and Acid in Live....

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
Sebastian
Posts: 1086
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:39 am

using FX Plug Ins from Sonar and Acid in Live....

Post by Sebastian » Tue Mar 29, 2005 1:31 pm

is that possible....so far when I do the re-scan, they dont show up. Do they need to be a certain format, etc....?

Clueless...thanks
Live Suite 9, RME Fireface 800, Mac Book Pro, Sierra

Machinate
Posts: 11646
Joined: Thu Jun 24, 2004 2:15 pm
Location: Denmark
Contact:

Post by Machinate » Tue Mar 29, 2005 1:59 pm

I think you need a DX to VST "wrapper", that can house them.
mbp 2.66, osx 10.6.8, 8GB ram.

Sebastian
Posts: 1086
Joined: Fri Jan 07, 2005 4:39 am

Post by Sebastian » Tue Mar 29, 2005 2:23 pm

interesting, thats a start. Would I do that "pre-packaging" in Live or in the other Sonar environment first? (sorry dont mean to ask about other software).
Live Suite 9, RME Fireface 800, Mac Book Pro, Sierra

Post Reply