Loading New Arpeggiators?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
Darkstar2010
Posts: 47
Joined: Fri Apr 27, 2012 10:38 pm

Loading New Arpeggiators?

Post by Darkstar2010 » Sun Sep 02, 2012 1:55 am

Is there a way to load new arps into Ableton? Like famous ones from Roland Jupiter 8 etc? Maybe Ableton already has those arps built in but I'm not sure.

Can anyone let me know if it's possible and how to do it? thanks!

Darkstar2010
Posts: 47
Joined: Fri Apr 27, 2012 10:38 pm

Re: Loading New Arpeggiators?

Post by Darkstar2010 » Sat Oct 13, 2012 2:03 am

Does anyone know? thanks!!

Bagatell
Posts: 620
Joined: Thu Jul 14, 2005 3:33 pm
Location: Sierra Nevada, Spain

Re: Loading New Arpeggiators?

Post by Bagatell » Sat Oct 13, 2012 8:31 am

You can load a midi file and map it to your keyboard so as to transpose it. Abletons arp wont load anything other than its own pre-sets.

Post Reply