Live and SX mac

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
pugs

Live and SX mac

Post by pugs » Wed Dec 04, 2002 5:07 am

Has anybody been able to get Live to work with cubase SX mac through rewire?

It's been months and it still does not work.

Will version 2.0 work?

thanks
Pugs

Guest

Post by Guest » Wed Dec 04, 2002 5:25 am

it will never work. try sonar, you will be in heaven. I got cub sx for free, and after I got tired of that crap, put down my pride, took a deep breathe
and then paid full price for Sonar 2.0xL, I had no Idea that it would be a lasting ticket to nirvana.

the magic combination is Reason, Live, and Sonar. do yourself a favor, download the demo, customize it to look the way you like, and then prepare to feel what its like to just make music again.

os
Posts: 278
Joined: Tue Apr 16, 2002 12:49 pm
Location: UK
Contact:

Post by os » Wed Dec 04, 2002 9:24 am


Guest

Post by Guest » Wed Dec 04, 2002 12:46 pm

@other guest,
isn´t sonar exclusively 4 windows?
&pugs asked for solution on mac.
hmm...

pugs

live sx and rewire

Post by pugs » Thu Dec 05, 2002 12:35 am

so this is just great, Live is actually going to drop some functionality with new 2.0 version.

I use Live with Cubase 5.1 as a rewire slave mode ( remember when live went to 1.5 and one of it's big advertisements was that it would work in REWIRE SLAVE MODE Now ableton has totally abandoned that and won't implement it in osx

WTF

pugs

os
Posts: 278
Joined: Tue Apr 16, 2002 12:49 pm
Location: UK
Contact:

Post by os » Thu Dec 05, 2002 8:14 am

It's not a case of Ableton dropping features in 2.0 - Live 1.5 doesn't support ReWire slave mode in OS X either.
Which is a bit weak, in my opinion.

Guest

Post by Guest » Thu Dec 05, 2002 7:52 pm

sorry pugs, got a little ahead of myself with that sonar suggestion.

peace

brainray
Posts: 122
Joined: Tue Apr 02, 2002 11:23 pm
Location: Mannheim/Germany/Earth
Contact:

Post by brainray » Sun Dec 08, 2002 6:17 pm

This really sucks _badly_!
While it's true that nobody knows, if Logic will ever have Rewire under OS X - if Ableton doesn't support it, what reason do I have to work with Live???
Come on Ableton guys, you can't be serious about this.

Best

Ray

Guest

Post by Guest » Wed Jan 22, 2003 4:23 am

hhh??no SX with Live on the mac??...Logic??

muthafunka
Posts: 2233
Joined: Fri Jan 10, 2003 5:28 pm
Location: Tokyo
Contact:

Post by muthafunka » Wed Jan 22, 2003 5:11 am


Guest

Post by Guest » Wed Jan 22, 2003 9:57 am

GREAT!!
So, now that Logic is supporting Rewire 2 (or will be in 3 weeks), can we please have the Rewire Slave mode for OS X?

Thanks :-)))

Ray

Post Reply