Page 2 of 2

Re: s(m)exoscope

Posted: Wed Nov 06, 2013 1:48 pm
by debrice
Thanks for the replys. Does this mean downloading again or can I switch withing the Ableton I am running now?

Re: s(m)exoscope

Posted: Thu Nov 07, 2013 6:24 am
by leisuremuffin
depending on what you are interested in looking at with a plug in oscilloscope you may be disappointed. they are fine for looking at audio waveforms but you can't look at control voltages because no audio interface that i know of has DC coupled inputs.

Re: s(m)exoscope

Posted: Thu Nov 07, 2013 10:01 am
by timothyallan
jBridge is VST only for now afaik.

Re: s(m)exoscope

Posted: Sun Sep 14, 2014 11:32 pm
by rbhansen
I had the same problem getting this plug-in (component version) working on mac.
Read through and considered/tried the suggestions above but nothing worked.

Finally stumbled on the solution:
Before you "rescan" in the File/Folder preference window, make sure that the "Use Audio Units" option in the same preference window is set to "On".
Then rescan.
And if that doesn't work, quit then relaunch Ableton Live.

Good luck!

Re: s(m)exoscope

Posted: Thu Jan 03, 2019 3:51 am
by Hackworth
There's a 64-bit version of this plug-in now.

https://audiosex.pro/threads/wave-analy ... ves.28360/

Re: s(m)exoscope

Posted: Thu Jan 03, 2019 9:13 am
by sowhoso