All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ezmix2 doesnt show up in my plug-in browser like ezdrummer?!
PostPosted: Sat Dec 29, 2012 12:40 am 

Joined: Sat Dec 29, 2012 12:38 am
Posts: 3
Can anyone help? Im using Abelton live lite. Ezdrummer shows up just fine but ive spent hours trying to get ezmix2 to work. thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ezmix2 doesnt show up in my plug-in browser like ezdrummer?!
PostPosted: Sat Dec 29, 2012 3:44 am 

Joined: Sat Dec 22, 2012 4:27 am
Posts: 189
Location: Are you a cop?
Necromantis wrote:
Can anyone help? Im using Abelton live lite. Ezdrummer shows up just fine but ive spent hours trying to get ezmix2 to work. thanks.



Is the .DLL file in your C/Program Files/VSTplugins folder?

Try going to options → Files/folders → rescan devices

_________________
funken wrote:
The whipping must put air in and this stops it exploding.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ezmix2 doesnt show up in my plug-in browser like ezdrummer?!
PostPosted: Mon Dec 31, 2012 1:26 am 

Joined: Sat Dec 29, 2012 12:38 am
Posts: 3
Yes. I have done both. Does ezmix even show up in the plug-in browser? How do i access it?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ezmix2 doesnt show up in my plug-in browser like ezdrummer?!
PostPosted: Mon Dec 31, 2012 2:59 am 

Joined: Wed Jan 04, 2012 12:51 pm
Posts: 167
Location: North Carolina, USA
That's strange dude. It should show up in your VST folder as "EZ Mix". I had no problems when I installed mine. I know it's similar to asking someone if they're sure their computer is plugged in when it fails to start, but.... you did rescan your VST folder right?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ezmix2 doesnt show up in my plug-in browser like ezdrummer?!
PostPosted: Mon Dec 31, 2012 8:51 pm 

Joined: Sat Dec 29, 2012 12:38 am
Posts: 3
I re-scanned more times than I can count. As if maybe one time it will work. It even shows up at the bottom during a scan. Im I going crazy? I have even un-installed multiple times just to make sure i'm not doing anything wrong. No one can help me on the toontracks forums either...bummer!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group