can you move from pc to mac and move your license ?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
leighbeynon
Posts: 207
Joined: Sat Feb 17, 2007 9:25 am

can you move from pc to mac and move your license ?

Post by leighbeynon » Sat Dec 29, 2012 2:46 pm

i wanted to know if i can move to a mac, and move my license ?

i know my projects will be fine if i collect save all etc, thinking about trying logic and after a more stable platform
i dont want to see anymore blue screens and problems on the pc !
i dont agree with apples high price on its mac books but maybe they are more stable
LPB

vitalispopoff
Posts: 261
Joined: Thu Mar 04, 2010 10:18 pm
Location: Warsaw, PL
Contact:

Re: can you move from pc to mac and move your license ?

Post by vitalispopoff » Sat Dec 29, 2012 3:39 pm

no need to move the license - by default You my have two independent instances on different machines under one license, only not to work at the same time.

Also - in case of migration to a new hardaware - You've got limited number of authorizations, in case the You reach the limit, and still need more of it, just contact the support: AFAIR - unlock@ableton.com
MBP/ M-Audio FW 410/ OSX 8/AL 9 Suite/ UC33e + Drehbank

leighbeynon
Posts: 207
Joined: Sat Feb 17, 2007 9:25 am

Re: can you move from pc to mac and move your license ?

Post by leighbeynon » Sat Dec 29, 2012 3:41 pm

ok thats great news, as i have the download of live and im sure when i downloaded it i had to choose windows or mac osx ?

so long as i can if i defo get a mac, still hard to agree to pay all that money for one,
although i would get logic also to use with Live
LPB

Post Reply