Sharing ONE controller between Live and Logic

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
Z3NO
Posts: 246
Joined: Mon Oct 26, 2009 6:12 am
Location: 404 Not Found

Sharing ONE controller between Live and Logic

Post by Z3NO » Thu Jan 03, 2013 9:08 pm

I run a setup where I use Live and Logic together. I also have a KORG Microkontrol which I love using with both apps: Logic does a nice job at setting it up natively and for Live I run a custom script.
My problem is that Logic takes over the mapping, so I lose the nice custom script control I have setup with Live.

Is there a way that doesn't require me spending the next 7 years in a monastery on the Himalayas, to swap between Live's script and Logic's native setup at the flick of a switch?

Z3NO
Posts: 246
Joined: Mon Oct 26, 2009 6:12 am
Location: 404 Not Found

Re: Sharing ONE controller between Live and Logic

Post by Z3NO » Tue Jan 08, 2013 7:01 pm

bump

Post Reply