All times are UTC

 
 



Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: UC-16 causing APC40 to drop auto-mapping
PostPosted: Mon Apr 17, 2017 1:42 am 

Joined: Mon Apr 17, 2017 1:27 am
Posts: 1
I recently acquired an Evolution UC-16 and when I map it to a couple of my sequencers (audiodamage Axon & Reaktor Spiral), suddenly my APC40 drops automapping.

I fooled around switching channels on the UC-16 so it's not sending on any of the channels the APC4- uses (1-9) and it still happened. Then I switched a bunch of the cc mappings in the UC-16 and that seemed to solve it. However, when I opened up Live the next day, My UC-16 mappings were still there, same as the night before, but APC40 automapping was gone. I had to delete all my UC-16 mappings in ableton and reassign them. They were fine until I changed some rack mappings which had nothing to do with the UC-16 and I still lost automapping. Basically, every time I change anything midi, I potentially lose the APC's automapping.
Ableton doesn't list the UC-16 in it's available control surfaces. Does this mean I'm basically fucked with that controller? Has anyone had similar issues with multiple controllers not playing nice with each other?
I'm running Live 9.0.6 on a Mac OSX 10.9.4


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: UC-16 causing APC40 to drop auto-mapping
PostPosted: Mon Apr 17, 2017 1:55 am 

Joined: Sat Oct 03, 2009 3:02 am
Posts: 6046
Location: Menasha, Wisconsin
Do you map things on the apc also?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC

 
 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group