Suite 8 and 9 on the same Mac?

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
distaudio
Posts: 531
Joined: Fri Oct 30, 2009 4:27 am
Contact:

Suite 8 and 9 on the same Mac?

Post by distaudio » Tue Mar 05, 2013 11:55 pm

I've downloaded suite 9 and have 8 already installed.

I'm in the process of collaborating with someone who is using Suite 8

So my question is if I install Suite 9 will they work side by side independently of each other.

I know this was possible on my PC but not sure on a Mac.

H20nly
Posts: 15844
Joined: Sat Oct 27, 2007 9:15 pm
Location: The Wild West

Re: Suite 8 and 9 on the same Mac?

Post by H20nly » Wed Mar 06, 2013 12:23 am

i'm pretty damn sure i was able to open Live 8 and the 9 beta at the same time on my iMac. i'm on a different computer right now or i'd confirm for you.

woodsdenis
Posts: 29
Joined: Mon Jun 18, 2012 2:08 am
Location: Ireland

Re: Suite 8 and 9 on the same Mac?

Post by woodsdenis » Wed Mar 06, 2013 12:25 am

distaudio wrote:I've downloaded suite 9 and have 8 already installed.

I'm in the process of collaborating with someone who is using Suite 8

So my question is if I install Suite 9 will they work side by side independently of each other.

I know this was possible on my PC but not sure on a Mac.
No problem here

Post Reply