IS ABLETON KIDDING ME????

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Dalmu
Posts: 28
Joined: Sun Mar 24, 2013 2:03 am

Re: IS ABLETON KIDDING ME????

Post by Dalmu » Fri Mar 29, 2013 5:23 am

7redBl@dder wrote:one of live 9 new features is the shit filter.
Live 9 automatically scans your work and if
it not up to a certain standard ,then it refuses
to save your track
I think you can turn this off in preferences.
is ableton kidding you???? :lol:

Hermanus
Posts: 1648
Joined: Mon Apr 20, 2009 7:47 pm
Location: Belgium

Re: IS ABLETON KIDDING ME????

Post by Hermanus » Fri Mar 29, 2013 1:13 pm

vido wrote:Just do a full reinstall of everything on your computer and you can save your project
vido if it was a joke I say ok.

if not hmmm not a good advice :lol:

spillinova
Posts: 13
Joined: Tue Sep 18, 2012 10:20 am

Re: IS ABLETON KIDDING ME????

Post by spillinova » Mon Apr 01, 2013 11:53 am

I use dropbox, but Im not saving to the dropbox folder. I have all of the same 64bit plugins that I had in 8.4, and never had a problem until 9.

eyeknow
Posts: 5822
Joined: Fri Jul 15, 2005 6:16 am

Re: IS ABLETON KIDDING ME????

Post by eyeknow » Mon Apr 01, 2013 10:31 pm

7redBl@dder wrote:one of live 9 new features is the shit filter.
Live 9 automatically scans your work and if
it not up to a certain standard ,then it refuses
to save your track
I think you can turn this off in preferences.
I loled

If this was true, it would never work for me!

btw, I'm not having this issue. win7x64/9.02/x64

Post Reply