I don't see Live 9.0.3 in my account

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
steko
Posts: 3350
Joined: Thu Jan 22, 2009 8:29 pm

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by steko » Sat Apr 20, 2013 5:11 pm

Unchecked from the beginning... ZOMFG! 8O
Rahad Jackson wrote:My Awesome Mix Tape #6

jimdrake
Posts: 77
Joined: Thu Jul 16, 2009 12:07 am

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by jimdrake » Sat Apr 20, 2013 7:59 pm

The Finn wrote:So does this mean we should all uncheck the automatic update box in preferences?
:?:

music and computers?

and you have auto update on?

8O

Anubis
Posts: 1397
Joined: Wed Jul 07, 2004 1:06 pm
Location: Miami
Contact:

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by Anubis » Sat Apr 20, 2013 10:48 pm

The Finn wrote:So does this mean we should all uncheck the automatic update box in preferences?
My installation of Live 9.0.3 seems fine, but ditto. :roll:
9.0.4 Suite-Samsung Chronos 7 laptop(17")-12GB RAM-Samsung 840 series SSD(250GB)-iPad2-Maschine-TouchAble-SaffirePro24-Saffire6USB-Komplete Audio 6-Axiom25-PCR300-Nocturn-LaunchPad-QuNeo-QuNexus
miTunes

timothyallan
Posts: 5788
Joined: Wed Nov 24, 2004 11:05 pm
Location: Melbourne Australia
Contact:

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by timothyallan » Sat Apr 20, 2013 11:04 pm

steko wrote:9.0.3 runs fine here so far. Mac 10.6.8

What problems did you have, Timothy?

Indexing is mucho improved in 9.0.3.
Some of my vsts wouldn't output sound unless I deleted them from the channel, then ctl z to undo and put it back. Only happened when reloading a project, huge PITA.

steko
Posts: 3350
Joined: Thu Jan 22, 2009 8:29 pm

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by steko » Sun Apr 21, 2013 12:45 am

Thx!
Rahad Jackson wrote:My Awesome Mix Tape #6

PulsePsycle
Posts: 9
Joined: Mon Sep 24, 2012 3:36 am

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by PulsePsycle » Sun Apr 21, 2013 3:39 am

Fortunately i've downloaded this in time. It starts faster, it loads projects faster, it closes faster, no problems whatsoever till now. Didn't get the survey screen but that's maybe due to the fact there's no internet connection on my pc?
Win7 x64, L9 Suite x64, Profire 2626 x 3, M8U XL x 2, Cubase 7.02 x 64

sp0bjogu
Posts: 59
Joined: Wed Aug 18, 2004 6:19 pm

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by sp0bjogu » Sun Apr 21, 2013 6:46 am

Ableton_David wrote:We've temporarily taken Live 9.0.3 down while we fix a final issue. It should be available again next week.

In the mean time, if you've already installed 9.0.3 and are experiencing issues with plug-ins, please see this article for how to fix things: https://www.ableton.com/en/articles/plugins-silent-903/
Thanks. Will keep automatic updates disabled from now on.

[art]
Posts: 359
Joined: Mon Sep 04, 2006 3:29 am
Contact:

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by [art] » Sun Apr 21, 2013 9:07 am

just playing around with live.. 9.0.3... not sure if i'm being paranoid but its as if audio has this weird click through it.. who knows it could be my own setup. maybe thats what it was... will try the update when its out

eyeknow
Posts: 5822
Joined: Fri Jul 15, 2005 6:16 am

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by eyeknow » Tue Apr 23, 2013 5:47 am

Bizarre. I've been playing around with live all weekend ( 9.03) and haven't had the bugs some are talking about) Strange.

shootdaj
Posts: 55
Joined: Sun May 13, 2012 8:06 pm

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by shootdaj » Wed Apr 24, 2013 4:45 am

When recording automation on top of an existing automation envelope, and quickly clicking on different positions in parameters like sliders, X/Y pads, etc., Live now records a latching automation envelope instead of jumping back to the previous value.
Anyone know what a "latching automation envelope" means as opposed to "jumping back to the previous value"? Does it mean it ramps to the overridden value rather than jump values when overriding automation?

eyeknow
Posts: 5822
Joined: Fri Jul 15, 2005 6:16 am

Re: I don't see Live 9.0.3 in my account

Post by eyeknow » Sat Apr 27, 2013 5:41 am

So much for "next week" hun :lol:

Post Reply