Basic question about clip loop markers.

Discussion of music production, audio, equipment and any related topics, either with or without Ableton Live
Post Reply
vanhaze
Posts: 117
Joined: Sat Jul 23, 2005 2:31 pm

Basic question about clip loop markers.

Post by vanhaze » Sun Oct 20, 2013 2:46 pm

Hi,

Let's say i have an audioclip viewed in clip view.
I adjust the start and end position markers of that clip in clip view, by dragging those 2.
What would be awesome for me is that the loop start and end markers are automatically adjusted to the clip's start and end marker that i just adjusted.
I really can't believe that this simple thing s not implemented in Live.

Am i overlooking something?
Or am i just whining ? (though i assume there would be more people screaming for this feature) :x
Rob van Hees
Macbook Pro 15", 8 Gig Ram, Mavericks 10.9, Novation Impulse, Maschine MKII, Live 9.1 (latest beta 64bit), Logic Pro X 10.04, Protools 11.02, just too many plugins.

re:dream
Posts: 4586
Joined: Fri Dec 28, 2007 9:42 am
Location: Hoerikwaggo's sunset side...
Contact:

Re: Basic question about clip loop markers.

Post by re:dream » Sun Oct 20, 2013 3:28 pm

Why do you want the loop markers to move at the same time?

vanhaze
Posts: 117
Joined: Sat Jul 23, 2005 2:31 pm

Re: Basic question about clip loop markers.

Post by vanhaze » Sun Oct 27, 2013 6:44 pm

Many thx Fran, very helpful ! :D
Rob van Hees
Macbook Pro 15", 8 Gig Ram, Mavericks 10.9, Novation Impulse, Maschine MKII, Live 9.1 (latest beta 64bit), Logic Pro X 10.04, Protools 11.02, just too many plugins.

Post Reply